Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android applikation fra Mobilsiden.dk - hent den nu

Android applikation fra Mobilsiden.dk - hent den nu

Vær helt opdateret på alle nyhederne fra mobilbranchen direkte på din mobil via Android applikationen fra Mobilsiden.dk.

Screenshot fra Android versionen af applikationen fra Mobilsiden.dk
Screenshot fra Android versionen af applikationen fra Mobilsiden.dk

Mobilsiden.dk sendte i marts måned en Android applikation ud, som var meget forsinket i forhold til hvad planen var. Den oprindelige plan havde nemlig været både at lave en Android og en iPhone version samtidig - og endda have sendt Android-versionen på gaden først. Dette mislykkedes dog.

 - ”Vi ville have givet Android-brugerne en overraskelse - men dette mislykkedes. De første designskitser fungerede ikke på da de kom over på mobilskærmen, og vi måtte smide flere måneders arbejde ud for at starte forfra. Da vores projekt var skredet så meget, var vi nødt til bare at blive færdige hurtigst muligt. Her valgte vi at gå iOS-vejen - da det ganske simpelt var hurtigst,” udtalte chefredaktør på Mobilsiden.dk, John G. Pedersen, dengang.

Applikationen giver dig, ligesom iPhone applikationen, alle nyheder, anmeldelser og tips, og de kan vises i både kronologisk rækkefølge eller opdelt på de forskellige producenter.

Det er også muligt, at dele artikler via Facebook eller mail - samt få alerts så du ALTID er opdateret på alle nyhederne på Mobilsiden.dk.

Men den helt store nyhed er også, at det på Android applikationen er muligt at kommentere på artikler direkte i applikationen i kommentartråden.

Siden lanceringen har Android applikationen også fået den første opdatering, det kan du læse mere om her.

Du kan downloade applikationen gratis i Google Play Store.

Du kan også finde applikationen Mobilpriser.dk i Google Play Store.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bo Cramer 24-09-2013 16:34:18

Muligheden for at vælge størrelsen på teksten ?

Users can select a system-wide scaling factor for text in the Settings app. In order to support these accessibility features, type should be specified in scale-independent pixels (sp) wherever possible. Layouts supporting scalable types should be tested against these settings.

0 0
René Sørensen 24-09-2013 14:34:02

Det er svært at se begrundelsen for at bruge denne app frem for webudgaven, desværre.

Undskyld det direkte sprog, men designet er forfærdeligt og funktionaliteten fungerer bare ikke.

I kunne jo passende starte her: http://developer.android.com/design/style/index.html

0 0
26-09-2013 14:36:44

Hej René,

Der er vel altid plads til forbedringer:-) Der bliver løbende arbejdet på at gøre app'en bedre. Men til gengæld får du med app'en mulighed for notifikationer, så du er sikker på at få alle nyhederne med. Samtidig får du muligheden for at kommenterer på artikler - noget du ikke kan på vores mobilsite.

Rigtig god dag.

Mvh
Daniel
Mobilsiden.dk

0 0
24-09-2013 13:27:00

Hvordan kan det være at der indimellem kommer ældre artikler op på jeres site? :-) Applikationen til Mobilsiden.dk har jeg efterhånden haft længe på min Android.

0 0
24-09-2013 14:20:25

Hej Asger,

Der kan være 2 årsager til dette:

1. Det er en nyhed vi vurderer der er vigtig nok til, at vores besøgende skal have en ekstra mulighed for at nå at fange den i vores nyhedsstrøm.

2. At vi ønsker at gøre besøgende opmærksomme på at vi fx. har en app. Ren service:-)

Mvh
Daniel
Mobilsiden.dk

0 0
04-04-2013 18:52:32

Tror i skal kigge på optimeringen af kommentar felterne. Hvis der er 70+ kommentarer, så tager det flere sekunder at komme tilbage til artiklen.

0 0

Om brug af cookies