Android brugere slår igen mod Microsoft kampagne

En #DroidRage kampagne på Twitter, rettet mod Android, har givet bagslag for Microsoft og en bølge af modangreb fra Android brugerne.

Android brugere slår igen mod Microsoft kampagne

Microsofts intention om at få brugerne til at fortælle deres skrækhistorier om malware på Android, har slået fejl og vendt sig til et angreb mod Microsoft og Windows Phone. Det skriver Computerworld.dk.

Microsofts tweet lød således: ”Har du en skrækhistorie om malware på Android? Svar med #DroidRage om din bedste/værste historie, så har vi måske en gave til dig med ønske om god bedring.”

Men i stedet for at få masser af skrækhistorier, har Android brugere verden over, vendt kampagnen mod Microsoft og det er blevet en succes.

De kommer i stedet med argumenter og angreb rettet mod Microsoft og det har givet omtale på diverse tech-sider, samt masser af omtale på Twitter.

Brugerne svarer igen

Herunder er et lille udpluk fra brugerne på Twitter:

“Seriøst, Microsoft? #DroidRage? Hvordan går det med salget af Windows 8?”, 

“Jeg forsøgte at købe en Nexus 4, men den er så populær, at den ikke er til at opdrive! Jeg ville ønske, den var mindre populær, ligesom Windows Phone.”,

“Der er så mange apps på @GooglePlay, at jeg nogle gange får #DroidRage i forsøget på at regne ud, hvilke jeg helst vil downloade.”

Der kan læses mange flere angreb mod Microsoft og Windows Phone via #DroidRace tagget på Twitter.