Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android-chef: Vi glemmer ikke Motorola

Android-chef: Vi glemmer ikke Motorola

Samsung har en enorm gennemslagskraft i Android verdenen, men Google glemmer ikke Motorola og forventer at Motorola X vil vende skuden.

Et problematisk aspekt ved Samsungs gennemslagskraft i Android-verdenen er, at det skubber konkurrenterne ud.

Desuden er Samsung det eneste selskab i verden der konsekvent laver sorte tal på bundlinien ved at sælge Androidtelefoner.

På en konference fortæller Sundar Pichai, leder af både Android og Chrome afdelingen ved Google, at de ikke er foruroligede over den styrke Samsung har på Android - det er et symbiotisk forhold og fortsætter med at sige, at begge firmaer skylder hinanden meget.

Vi glemmer ikke Motorola

Bare fordi Samsung har fået meget opmærksomhed på det sidste, har Google ikke glemt deres Motorola afdeling der planlægger at lancere deres nye flagskib Motorola X til efteråret.

Han var ikke nervøs over, at Motorola har haft store underskud, men forklarer at der tænkes langsigtet og sammenligner med YouTube som også var et sort hul i starten, men som nu er en integreret del af Google online services.

Pichar forudsiger, at den kommende Motorola lancering vil skubbe dem ud på en rejse til success, der vil ende med at gøre dem profitable igen.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bo 19-06-2013 09:27:17

Google gav 12 milliarder dollars for Motorola. Jeg tror godt vi kan forvente at Googles aktionærer er interesserede i at se den investering tjene sig selv ind igen.

Men det er lige nu svært at se, hvordan den skulle kunne det. Motorola har ikke rigtig lanceret en indbringende mobil siden Google købte dem, og med Samsungs enorme tyngde i Androidmarkedet, bliver det svært at presse sig ind.

0 0

Om brug af cookies