Android-chef: Vi glemmer ikke Motorola

Samsung har en enorm gennemslagskraft i Android verdenen, men Google glemmer ikke Motorola.

Android-chef: Vi glemmer ikke Motorola

Et problematisk aspekt ved Samsungs gennemslagskraft i Android-verdenen er, at det skubber konkurrenterne ud.

Desuden er Samsung det eneste selskab i verden der konsekvent laver sorte tal på bundlinien ved at sælge Androidtelefoner.

På en konference fortæller Sundar Pichai, leder af både Android og Chrome afdelingen ved Google, at de ikke er foruroligede over den styrke Samsung har på Android – det er et symbiotisk forhold og fortsætter med at sige, at begge firmaer skylder hinanden meget.

Vi glemmer ikke Motorola

Bare fordi Samsung har fået meget opmærksomhed på det sidste, har Google ikke glemt deres Motorola afdeling der planlægger at lancere deres nye flagskib Motorola X til efteråret.

Han var ikke nervøs over, at Motorola har haft store underskud, men forklarer at der tænkes langsigtet og sammenligner med YouTube som også var et sort hul i starten, men som nu er en integreret del af Google online services.

Pichar forudsiger, at den kommende Motorola lancering vil skubbe dem ud på en rejse til success, der vil ende med at gøre dem profitable igen.

Kilde: Boy Genius Report

Det sidste nye i sagen

Den videre fortælling kunne ikke ties. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 4/5/2013 gik vi videre med en artikel omkring Motorola X-Phone næste generation smartphone? – Nyheden kan læses her. Seneste nyt om tematikken finder du her.