Android dominerer smartphonemarkedet – 81 procent

Smartphone-markedet er domineret af Android telefoner - på verdensplan har 4 ud af 5 personer en Android-mobil.

Android dominerer smartphonemarkedet – 81 procent

Smartphone-salget er steget pænt det sidste år, og særligt Android nyder godt af dette. Android-platformen sidder nu samlet set på 81,3 procent af smartphone-markedet, det viser nyeste opgørelse fra Strategy Analytics.

Selvom Googles mobileplatform Android er dominerende, så er det ikke den eneste der har oplevet vækst. Også Microsofts Windows Phone er vokset fra 2,1 procent i 3 kvartal 2012 og til 4,1 procent i samme kvartal i år. Det skriver Engadget.com.

Apple har solgt flere enheder af deres iPhone, men da væksten på det samlede marked er større, så har det også betydet Apple har mistet markedsandele.

Der blev i tredje kvartal i år solgt hele 251,4 millioner smartphones, mod kun et salg på 172,8 millioner eksemplarer i samme kvartal 2012.

Fortsættelse:

Her får du den kronologiske fortsættelse i historien og anvisning til absolut seneste nyt om temaet. mobilsiden fortsatte fortællingen. Allerede d. 1/11/2013 publicerede vi en opfølgning med en historie med fokus på Sugru – beskyt og lav din smartphone – Den næste artikel om emnet finder du her. Læs også seneste nyt om temaet her..