Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android-enheder med Intel chipset vil køre bedre

Android-enheder med Intel chipset vil køre bedre

Intel mener at enheder med Googles Android-system vil køre bedre på deres chipset.

Intel vil ind og lege med på smartphone-markedet, og introducerede ved CES 2012 i Las Vegas, deres chipset i enheder fra Lenovo.

Intel mener, at Android ganske simpelt kører bedre og mere effektivt på deres chipset, end det sker, når Android kører på ”ikke Intel-chips”, skriver Mobileuser.com.

Apps skulle i teorien også køre bedre, og Intel planlægger at frigive værktøjer, der gør det muligt for udviklerne, at optimere deres apps i forhold til deres chipsets.

Det er tidligere blevet offentliggjort, at Intel har indgået en aftale med Motorola om levering af chipsets, til kommende Android-enheder.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jesper 29-01-2012 11:17:47

Nu er der vel ingen der forfægter at Intel kan lave processorer der kan afvikle programmer med lynets hast. Men i mobile enheder er det vel lige så interessant at vide hvilken effekt det får på tiden væk fra stikkontakten.

0 0
A 29-01-2012 00:48:56

Åhhhh nej, ikke flere "muligheder for udviklere". Ikke nok med at vi skal tage hensyn til tusind ting fordi der findes så mange varianter af android telefoner. Skal vi nu også til at tage hensyn til chipsettet som telefonen kører på....

Det er den eneste fordel Iphone har over Android

0 0
Rallerbabz 27-01-2012 22:39:07

..Det var da godt. Men hvorfor gør de det??

0 0
Benjamin Jensen 28-01-2012 12:31:19

Ja, måske fordi det er på tide, at verdens største chipproducent endelig får sig snøvlet sammen til at lave noget til mobile enheder.

Intel har været meget langsom i deres udvikling til mobile enheder.

0 0

Om brug af cookies