Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android Enhedsadministrator opdateret med “key-feature”

Android Enhedsadministrator opdateret med “key-feature”

Søgegiganten har nu endelig opdateret deres “Android Enhedsadministrator”, så børnene ikke kan slette dit indhold.

For halvanden måneds tid siden var søgegiganten Google klar med en dedikeret app til deres webbaserede “Android-Enhedsadministrator”, der kan finde din mobil, når den er væk.

Foruden at kunne finde tabte Android-enheder, så er app’en også i stand til at fjernslette al indholdet, hvis din elskede smartphone ender i de forkerte hænder.

Dermed er det også rimelig vigtigt, at det kun er dig, der har adgang til app’en. Dog har der indtil nu, ikke været krav om indtastning af din adgangskode, når du åbner app’en på mobilen. 

Det har Google nu endelig rettet, og udsendt version 1.1.7, der foruden at kræve adgangskode, byder på diverse fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen. Det skriver AndroidCentral.

Har du endnu ikke aktiveret “Enhedsadministrator”-funktionen på din Android-mobil, så spring ind på dette Tip: Bliv familiens “Sherlock Holmes” når sagerne mangler, der viser hvor let det er. 

Kilde: AndroidCentral

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Kloge Aage 30-01-2014 22:27:45

Hvis børnene skulle slette indholdet ? tjaa, så kan man jo bare gendanne mobilen, når man har backup. ;)

0 2
30-01-2014 16:27:24

Jeg har den nyeste version, der siger jeg skulle have adgang til at sætte kodeord- men alligevel kan jeg ingen steder indstille et password? Hverken når jeg starter appen, eller går ind på hjemmesiden for det?

Kan nogen fortælle mig hvorfor? :-)

0 0

Om brug af cookies