Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android er frikendt for SMS-takseringsfejl

Android er frikendt for SMS-takseringsfejl

Vi skrev i sidste uge om en fejl, som betød at nogle SMS’er blev takseret efter udenlandstakst. Denne fejl er nu fundet.

Vi skrev i sidste uge om en fejl i Android 4.2.1, der angiveligt betød at SMS-beskeder til firecifrede numre blev takseret, som udlandstakst.

 - Android-fejl kan betyde udlandspris for SMS

Teleselskabet Oister, som er ejet af 3, havde to tilfælde der fik historien til at rulle, men det var en storm i et glas vand.

Men nu er "Android-fejlen" fundet.

 - "Der var ganske som vi regnede med ikke tale om en fejl i Android. Så vidt vi har kunnet identificere, skyldes fejlen, at sms-tjenesten 1914 er sat op på en måde, så den sendes via en international sms-central.

Derfor modtages den som en udenlandsk sms, og når kunderne svarer tilbage, så sendes den tilsyneladende også til udlandet – selvom den egentlig sendes til Danmark. Fejlen, som rettes hurtigst muligt, har altså hverken relation til Android, 3 eller Oister," fortæller Stine Green Paulsen, kommunikationschef hos teleselskabet 3 til Mobilsiden.dk.

 
Læs også:
 - 3: Android umiddelbart ikke skyld i udenlandstakst

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Bjørn 29-01-2013 10:46:40

Jeg synes det er beskæmmende at både mobilsiden.dk og version2 bringer en nyhed om at Android 4.2 har en alvorlig fejl, når der ret beset ikke er belæg (dokumentation) for det endnu.

Der er tilsyneladende overhoved ingen overvejelser i retning af om det nu også kan passe, man bringer bare en nyhed fordi der er en eller anden der udokumenteret har udtalt noget. Det er utroværdig journalistik. Det er en fantastisk nyhed, og så er det lige meget om det er sandt.

0 0
SørenB 29-01-2013 14:46:33

Jeg giver dig ret.

Med det kan vel ikke betale sig for dem at lade være. Overskrifter af den type giver klik, og det er det siderne skal leve af. Som sådan har de vel intet at miste (ud over troværdighed, måske)

0 0
Thomas Larsen 29-01-2013 15:01:37

Det er jo heller ikke godt når bossen nu har sablet 4.2 ned på det groveste fordi han ikke forstår hvordan tingene fungerer.

Nu kan man altid bruge den dårlige presseomtale til at validere sine synspunkter. :)

Akkurat som han gjorde i nyheden med at "fanblogs" ukritisk havde rost den nye Nexus 4 til skyerne og kun de dybt saglige tech journalister havde fundet problemer med dem. (Resten er ikke eksakt citat, men klart det som var ment)

0 0
Om brug af cookies