Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android gør noget ved fragmenteringen

Android gør noget ved fragmenteringen

Google gør det nu muligt for udviklerne at lave flere versioner af deres applikationer.

Som vi tidligere har omtalt her på Mobilsiden.dk, så har Googles Android-system nogle udfordringer med fragmenteringer på tværs af mange forskellige typer apparater, der kører med Android.

Fragmenteringen giver sig udslag i problemer med afviklingen af applikationer på nogle modeller og der er visse fejltyper, som kun opstår på bestemte modeller af telefoner.

For at modvirke effekten af fragmenteringen af Android, så har Google lyttet til udviklerne og giver nu mulighed for at lave forskellige udgaver af samme applikation tilrettet enkelte modeller. Det skriver Engadget.

Det betyder i praksis, at en udvikler kan lave optimerede versioner til hver enkelt telefonmodel, og derved modvirke de værste gener ved fragmenteringen.

Dermed kan udviklerne tilpasse til specielle processorer, skærmstørrelser eller tilrette applikationen til at omgås begrænsninger på enkelte Android telefoner.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BE 25-07-2011 20:13:31

Det løser netop ikke problemerne, men udstiller i stedet omfanget, og googles manglende evne til at løse problemerne med Android generelt som styresystem.

Det minder om historien om apotekeren der skulle på fisketur, og lod assistenten passe apoteket imedens.
Da han kommer tilbage fra fisketuren vil han gerne høre hvordan det er gået, og de to første, som assisten har udleveret medicin til er apotekeren udmærket tilfred med behandlingen af, men den sidste, der led af en frygtelig hoste havde han givet 3 store skefulde amerikansk olie, var apotekeren ikke så tilfreds med. Jamen sagde assistenten han står derovre ved lygtepælen og holder godt fast, og han har ikke hostet en eneste gang siden.

0 0
Henrik 25-07-2011 14:22:26

Det var på høje tide, at Google kiggede Nokia over skulderen ifht. at håndtere fragmentering.

Naturligvis løser det ikke fragmenteringen, men det giver udviklerne en realistisk måde at håndtere det på, så brugerne får en bedre oplevelse.

Måske der er håb for Android Market endnu.

0 0
David 25-07-2011 12:42:11

Her kan man da tale om symptom behandling. Men altså når situationen er som den er, så er det da godt at muligheden er der.

0 0
Peter 25-07-2011 09:45:33

Det løser sgu da ikke fragmenteringsproblemet, men udstiller hvor stort det er...

0 0
25-07-2011 11:57:00

Ja det var nu heller ikke ligefrem den løsning jeg havde håbet på :D

0 0
KimDotDK 25-07-2011 10:25:44

Lige præcis. De gør ikke noget ved det. De lærer at leve med problemet.

0 0

Om brug af cookies