Android grundlægger: fragmenterings problemet er overdrevet

Rich Miner, medgrundlægger af Android, mener at fragmenteringsproblemet er overdrevet og til en vis grad uundgåeligt.

Android grundlægger: fragmenterings problemet er overdrevet

Fragmentering af Android versioner er et emne der dukker op fra tid til anden, og noget vi har snakket om mange gange i de foregående år.
Jelly Bean har netop overhalet Gingerbread versionen, men det ændrer ikke på det faktum, at over 60 procent af alle Android-enheder kører Ice Cream Sandwich (4.0.x) eller tidligere versioner. Selvom det nok går den rette vej, er det til stadighed et problem for brugere og udviklere.

Med-grundlægger af Android, Rich Miner, mener dog at “problemet er overdrevet og at de fleste brugere er tilfredse med deres telefoner.”
Han mener desuden at et niveau af fragmentering er uundgåeligt alene med den mængde Android-enheder der findes. Han påpeger at der hver dag bliver aktiveret 1,5 millioner Android-telefoner og at der er 900 millioner enheder på markedet lige nu.

Kun de teknologi fikserede ved hvad de går glip af

Miner fortæller, at det er kun os, der læse blogs og følger med i hvad der sker i Android verdenen der ved hvilke features der kommer til og altså hvad der mangler i ældre versioner.

Spørger man en almen forbruger om han/hun føler at operativsystemet har behov for en opdatering, vil de være tilfredse med resultatet og den ydeevne telefonen har.

Miner vedkender dog, at der er et reelt problem med fragmenteringen, og det er når der udsendes opdateringer der lukker sikkerhedshuller, men peger i den forbindelse også på teleselskaber og producenter der er for langsomme til at få opdateringer ud.

Kilde: Boy Genius Report