Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android haler ind på iPhone på webtrafik

Android haler ind på iPhone på webtrafik

Flere og flere Android-ejere går på nettet, og de er ved at indhente Apples brugere.

Googles styresystem Andorid har været igennem en rivende udvikling det seneste år, og det kan ses på statistikken fra det amerikanske firma Quancast, der måler browsertrafikken fra smartphones.

Ifølge de seneste tal er flere og flere Andorid-brugere nemlig kommet med på mobile-web vognen, og er så småt ved at indhente dem, der benytter Apples styresystem - iOS.

Apple styresystemet er samlet set stadig langt foran Andorid i web-browsing, men Andorid vinder hurtigt terræn på sin i-rival.

Blacberry helt nede

Undersøgelsen, der er foretaget i USA, viser, at iOS-enheder (i dette tilfælde iPads og iPhones) har 56 procent af al web-browsing. Android sidder på meget respektable 25 procent.

Værre ser det ud for den ellers, specielt i USA, populære Blackberry, der ejer små ni procent af web-browsingen.

Ses der på tallene alene, er de måske ikke videre imponerende for Android. Men ses tallene i sammenhæng, over de seneste 18 måneder, er det en anden historie.

Android konstant op

I modsætning til andre smartphones er Android konstant på vej op. Det kan meget vel være på grund af deres Samsung Galaxy S model og deres konstante kur til elitebrugere af smartphones.

Med også Android opdateringerne spiller en stor rolle i succesen. Med Android 2.1 forbedrede Google e-mail understøttelsen gevaldigt.

Og med den seneste Android 2.1 opdatering har Google taget springet, og givet brugerne fuld mulighed for se Flash på deres smartphones. Det er noget, som Apples iOS endnu ikke formår.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

TJ 07-09-2010 22:19:18

I europa går det endnu hurtigere, Apple når slet ikke at se hvad der rammer dem. Ved denne tid næste år er de kørt over af Android toget.De åbne OS er fremtiden.

0 0

Om brug af cookies