Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android Kitkat mest populær forud for Lollipop-lancering

Android Kitkat mest populær forud for Lollipop-lancering

Forud for Android Lollipop lanceringen viser seneste opgørelse at den sidste Android version, KitKat, nu er mest udbredt.

Android
Android

Googles seneste version af Android, 4.4 KitKat bliver nu afløst, men inden Android 5.0 Lollipop fik debut den 3. november kunne KitKat bryste sig af den største opbakning nogensinde, hvor chokoladen med knæk i, kunne findes i næsten en tredjedel af Android-mobilerne.

De seneste tal forstummer dog ikke talen om fragmenteringen i Android-økosystemet. Hvor nogle producenter som HTC og Motorola er blevet bedre til at lancere opdateringer til deres mobiltelefoner, er der stadigt nogle producenter som er sene med opdateringerne.

Læs også: Her er de 5 vigtigste nyheder i Googles nye Android

De seneste tal peger dog på at 90% af Android brugerne nu kører det seneste holo-design, med Android 4.0 eller nyere. Jelly Bean tegner sig stadigt for den største andel med sammenlagte 51,9%, men strækker sig over 3 punkt-opdateringer, Android 4.1, 4.2 og 4.3 - hvoraf den ældste stammer fra sommeren 2012.

Med lanceringen af Android 5.0 er dog atypisk for Google. I stedet for at satse på halvårlige opdateringer, er der gået et helt år siden sidste Android-version. Dermed giver søgegiganten producenterne mere tid til at integrere og tilpasse deres telefoner til Googles seneste software.

Vil du se om din mobil får Android 5.0 Lollipop, kan du se om din mobil figurerer i mobilsiden.dks Lollipop-oversigt her.

Kilde.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jimmy Knudsen 07-11-2014 04:37:49

Hovedårsagen til den store popularitet er at et stort antal (jeg selv inkluderet) har rootet vores gamle telefoner og smidt KitKat på... Takket være Cyanogen og XDA... producenterne vil jo ikke understøtte deres egne produkter ordentligt...

3 0
07-11-2014 23:21:57

Arhhh hvor mange ud af de 300 millioner Kit kat brugere, tror du der sidder og roder med custom roms?

1 0

Om brug af cookies