Android KitKat til Samsung Galaxy S4 lækket

Test-version af Samsung S4’s kommende KitKat opdatering er lækket på nettet, forud for den forventelige offentlig udrulning i marts/februar.

Android KitKat til Samsung Galaxy S4 lækket

Mobilproducenterne arbejder for tiden på højtryk, for at få deres kunder opdateret med nyeste Android-software fra søgegiganten Google. 

Motorola Moto G får KitKat

Samsungs nuværende topmodel S4 har indtil nu måtte se sig overset, men nu er en test-firmware af den kommende Android 4.4.2 blevet lækket på nettet. Det er Sammobile som har fået fingrene i versionen. 

Sammobile oplyser, at build’et, som de desuden har lagt op på deres hjemmeside, kører uden de store krampetrækninger. De fortæller også at opdateringen medbringer nogle synlige brugerflade-forbedringer, så som ikonerne på status-baren. De er nu ændret fra den Gingerbread-grønne til en flottere KitKat-hvid. 

Opdatering har desuden forbedret ydeevnen og resultatet på benchmark-testen. Samsungs layout på tastaturet i “landscape-mode” er ændret, så indtastningen er forbedret. Tech-virksomheden har desuden implementeret en kamera-genvej direkte på låseskærmen. 

Der er altså lidt at glæde sig til, hvis du er ejer af Samsungs nuværende top-mobil.