Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android-Launcher’en “Aviate” opkøbt af Yahoo

Android-Launcher’en “Aviate” opkøbt af Yahoo

Launcher’en til Android, der blandt andet sørger for at tilpasse hjemmeskærmen efter din lokation, er nu opkøbt af Yahoo.

Aviate, der blev lanceret sidste efterår, som en lokationsbaseret launcher til Android-platformen, har haft stor success. Virksomheden meddeler nu på deres blog, at de er blevet opkøbt af giganten Yahoo. Hvis ikke du endnu har stiftet bekendtskab med Aviate, der stadig er i BETA(testperiode), så kan du se virksomhedens reklame herover. Der er altså tale om en funktion, der kan arrangere din hjemmeskærm, så den er særtilpasset efter din dag, og hvor du befinder dig. 

Fortsætter som hidtil
Opkøbet, som er Yahoo’s første i år, vil ikke betyde nedlæggelse af det oprindelige launcher-projekt. Aviate skal, med Yahoo som ejer, videreudvikle idéen om, at simplificere din dagligdag ved hjælp af intelligent teknologi. 

“Vi grundlagde Aviate med en mission om, at gøre vores telefoner smartere og lade dem tilpasse os, i stedet for omvendt. Kort sagt, gøre vores telefoner enklere“ meddeler Aviate-teamet på blog’en. “Vi er begejstret for, at du elsker produktet, og du skal vide, at vi er forpligtet til fortsætte innovationen af Aviate. Den teknologi og produkt vil forblive den samme - det kommer bare til et blive bedre, hurtigere”   

Også Yahoo, der i 2013 opkøbte hele 28 små virksomheder, er begejstrede for opkøbet. Marissa Mayer, der er CEO for Yahoo, har på CES-messen fortalt, hvorfor de er interesseret i virksomheden. Det skriver VentureBeat.

"Mobilen har gjort vores dagligdag mere konsekvent, praktisk og inspirerende på måder der var  umuligt for blot 10 år siden," sagde Marissa Mayer. "Tænk på, hvor meget din telefon ved om dig - dine kontakter, kalender, e-mails og billeder - samt hvad der sker, når denne forbindelse bliver en del af din søgeoplevelse. Fremtiden for søgning er kontekstuel viden, og vi investerer i fremtiden" 

Har du lyst til at prøve dig af med launcher’en, meddeler Aviate-teamet, at du kan bruge kodeordet “YAHOO” som invite i en kort periode. 

Kilde: VentureBeat

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies