Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android Lollipop 5.1 fanget på video

Android Lollipop 5.1 fanget på video

En lækket video samt billeder, viser hvad der angiveligt skal være næste version af den søde slikkepind. Se den her.

Mens producenter som HTC og Samsung forventes at implementere Android-versionen, 5.0 Lollipop, i deres kommende flagskibe 2015, tyder det på at næste trin op af software-stigen er at skue i horisonten.

Læs også: Android 5.1 Lollipop klar til Android One

Faktisk blev de budget-venlige smartphones i Indonesien, under projektet Android One, de første heldige modtagere af denne fornyede slikkepind, og nu står Nexus-serien for tur.

Rygter hævder at denne opdatering, der let og elegant springer over decimal-ændringerne som 5.03, og går direkte til det mere fremskridtsrige 5.1, vil være klar til masserne en gang i marts. Eftersom det er en større talændring, vil det jævnfør lækkede billeder og videoer medbringe mere end bare bugfixes og reparation.

Læs også: HTC One (M7) får nu Lollipop i Danmark

Som brugervenlighedsoptimerende og produktivitetsfremmende, vil man nu kunne skifte henholdsvis trådløst internet og blåtandsforbindelser direkte fra det nedtrukkede indstillings-gardin. De små pile som kan ses på billedet herunder, angiver muligheden for alternativ handling.

Ligeledes vil der være yderligere kræs for hornhinden i den indbyggede alarm-applikation. Dette søvnophævende program har fået små animationer ved overgange fra den ene til den anden funktion, eksempelvis ved et timeglas der vendes for stopur. Se med herunder.Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Jonas Broe Bendtsen 27-02-2015 21:10:04

Blåtandsforbindelser??

1 1

Om brug af cookies