Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android Lollipop nu også klar til Xperia Z1, Z1 Compact og Z Ultra

Android Lollipop nu også klar til Xperia Z1, Z1 Compact og Z Ultra

Den nyere Android 5.0-milepæl breder sig til endnu flere Xperia-enheder

En ny æra er over os - en tid hvor Sony skruer op for opdateringerne. Før måtte Xperia-folk pænt og tålmodigt vente på nyere Android-versioner, men nu er der nye software-boller på suppen.

Midten af marts bød nemlig på den søde slikkepind til toptelefonerne, Xperia Z3 og Z3 Compact, der angiveligt snart er modtagere for endnu en forfrisker.

Dette betyder dog ikke at forrige generationers flagskibe er glemt. Nu skal store som små Xperia-modeller have lidt kærlighed, nemlig: Xperia Z1, Z1 Compact og Z Ultra.

For at have plads til dette Lollipop-pift, skal du råde over ledige 1.2 GB lagerplads, eftersom opdateringen på 738 MB skal have lidt arbejdsrum. Er du på vej ud af døren så gem denne fornøjelighed, eftersom opdateringen samlet set vil tage cirka 20 minutter.

Læs også: Sony teaser med Lollipop til Sony Xperia Z

Dette bringer din Xperia-enheds build-version op til 14.5.A.0.242.

Jævnfør rygter og tips, siges det at næste uge vil byde på Lollipop til Xperia T2 Ultra og C3, og efterfølgende uger til Xperia Z, ZL og Xperia Tablet ZAndroid 5.0 Lollipop bringer et friskt og mere flad udseende med sig. Sony har taget de oprindelige designlinjer til sig, og ændrer ikke synderligt meget i notifikationsgardinet eller når der skiftes applikationer.

Læs også: Google offentliggør Android 5.1 Lollipop

Dertil er der mange forbedringer i motorrummet, der vil hjælpe til en hurtigere brugeroplevelse samt bedre batteriudnyttelse.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies