Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android Lollipop: se tre nye, smarte features (video)

Android Lollipop: se tre nye, smarte features (video)

Med Android Lollipop er der forbedrede notifikations-indstillinger og Chrome tabs har fået en overhaling, se resultatet her.

Vi har tidligere kigget en smule på hvad vi kan forvente os af den kommende Lollipop opdatering af Android, blandt andet det nye Material Design, længere batterilevetid og det nye ART runtime miljø.

Nu har Droid Life fundet nogle af de mindre kendte funktioner som Google har tilført Lollipop og lavet en lille serie af videoklip. Nedenfor ses først en video som omhandler Screen Pinning, dernæst nye notifikations indstillinger og til sidst nogle ændringer til Chrome tabs.

Screen Pinning

Screen Pinning er en feature som lader dig hæfte en bestemt applikation til skærmen så det er den eneste applikation som er umiddelbar tilgængelig. Det kan bruges til at dele noget med en anden person, som ikke nødvendigvis skal have mulighed for at hoppe tilbage på startskærmen eller lige se hvem du har ringet eller skrevet til sidst.

Notifikationsindstillinger

Denne video viser hvordan man kan ændre sine notifikationsindstillinger for individuelle applikationer, blandt andet kan man blokere helt for notifikationer, man kan angive prioritet så man kan få de vigtigste i toppen af sin liste og til sidst kan man sætte nogle til sensitiv hvilket essentielt betyder at de ikke kommer frem når telefonen er i låst tilstand.
Man kan desuden se at vi får en direkte genvej til notifikationskontrol med de to volumen-taster på siden - akkurat ligesom man kan justere lydstyrken i dag.

Chrome tabs

Den sidste video viser hvordan alle ens åbne Chrome tabs kan blive vist i app-oversigten i stedet for kun at have den enkeltstående Chrome applikation. Det betyder at man hurtigere kan hoppe til den rigtige tab, men desværre også at de har fjernet den lille oversigt inde i Chrome som angiver hvor mange tabs man har åben.


Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

carsten guldhammer 03-11-2014 14:22:25

så må man bare stoppe med at bruge samsungs lort hvis det er deres holdning til deres kunder

3 1
03-11-2014 15:03:46

Hvis man gerne vil have opdateringer hurtigt, så er Samsung som regel ikke det bedste valg:-) Men det er Samsung og ikke Google der er langsomme her.

1 0
carsten guldhammer 03-11-2014 13:20:10

MÅSKE

man skulle skifte til en windows 8 baseret tlf, i stedet for gooogles efeter hånden anden rags system der lader folk rådne op inden der kommer opdateringer

man kan have nok så mange meninger om microsoft, men mine erfainger med microsoft er at der får man i det mindste opdateringer og de sikkerheds opdateringer de nu kan følge med til at finde.....

5 3
Lasse Øksbro 03-11-2014 14:18:41

Google opdatere hurtigt

Det er
samsungl lg, sony, motorola, ETC

Der skal opdere deres eneheder

2 1
carsten guldhammer 03-11-2014 11:37:19

så er det evigt tilbagevende spørgsmål:

hvornår kan de almindelige dødelige forvente at få de opdateringer ?

jeg har en galaxy 10 tab som stadig ligger og roder med en stærkt forældet android og når jeg så forsøger at opdatere lortet så får jeg at vide at der ikke er nogen opdatering til den

5 0
Lasse Øksbro 03-11-2014 14:19:12

Samsung har meldt ud at det kun er den nyeste tablet der får opdatering
Galaxy tab s

0 0
03-11-2014 12:02:29

Den kommer du til at vente længe på... hvis den nogensinde kommer:-)

1 0
Lasse Øksbro 02-11-2014 13:16:38

Så venter vi bare på en opdatering :)

1 0
Daniel Søgaard Hald 03-11-2014 08:45:02

Det er nemlig lige det vi gør:-) Det kan ikke vare længe.

0 0

Om brug af cookies