Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android L's navn måske afsløret af Google

Android L's navn måske afsløret af Google

Holdet bag Googles Nexus-enheder har en Instagram-konto, og på den har de lagt et spændende billede

I tror på, at Android L vil komme til at få navnet Android 5 Lollipop, der har været rygter, der pegede på Lemon Meringue Pie, og der har været nævnt flere andre muligheder. Det kunne tyde på, at I er de klogeste, hvis man ser på et billede fra Googles Nexus-hold.

På Instagram har netop Googles Nexus-hold lagt et billede op, som i den grad antyder, at næste gang Android vil hedde Lollipop. Der er i hvert fald Android-slikkepinde så langt øjet rækker.

Læs også: Googles luksus-Nexus lagt på køl

Billedet af akkompagneret af en tekst, der siger 'Forvent nogle #Android godter snart!' Det får unægtelig tankerne over på den kommende version af Googles styresystem.

Google har for vane at præsentere en Nexus-enhed sammen med en ny omgang Android, og det stemmer fint overens med de seneste rygter. Blandt andet holdet HTC en begivenhed i New York om under en måned, og HTC er producenterne bag en kommende Nexus 9-tablet.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

19-09-2014 17:20:16

Det bliver super lækkert :-)

6 1
Kim Jensen 19-09-2014 17:07:21

iOS 8 er næsten på højde med Android 4.4 KitKat, men stadig langt fra på nogle områder.
Android L vil gøre denne afstand markant og synlig for alle.

7 3
David 21-09-2014 16:24:57

Smag og behag :) jeg kan langt bedre lide at bruge iOS i hverdagen end Android, jeg har begge dele i henholdsvis privat- og arbejdstelefon. Men så er det jo dejligt at man selv kan vælge.

4 0
19-09-2014 12:52:07

Så nærmer en udgivelse af Android L sig. Jeg glæder mig:-) Var meget imponeret over developer preview, så det kan kun blive rigtig godt.

13 0

Om brug af cookies