Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android N hedder nu Android 7.0 Nougat

Android N hedder nu Android 7.0 Nougat

Navnet på Googles næste Android N-version, som i disse måneder betatestes, er nu officielt: Byd Android 7.0 Nougat velkommen.

Google har tradition for at give hver Android-version navne efter desserter og andre søde sager. Det har bragt navne som Donut, Froyo, Gingerbred, Kitkat og Marshmallow med sig.

Der har i år været så stor opmærksomhed omkring navnet på den næste Android N-version, at Google besluttede sig for at oprette en hjemmeside til formålet for at få hjælp fra alle Android-brugerne til at finde på det bedste navn.

Læs også: Google navngiver Android N før tid

Nu, lidt over en måned siden det blev muligt at byde ind med navne efter Googles årlige I/O-event, kan it-giganten omsider afsløre navnet på den endnu ikke færdigudviklede Android-software samt hvilken version den får: Android 7.0 Nougat.



Hos mange Android-brugere var Nougat blandt de udbredte bud på det endelige navn, mens særligt Nutella blev fremhævet som det mest sandsynlige bud. Det nye navn blev fejret ude foran Googles hovedkvarter i Californien, hvor der traditionen tro blev opstillet en plastikskulptur med den klassiske Android-figur i selskab med tre store stykker nougatkonfekt.

Læs også: Google antyder hvilke Neuxs-enheder der får Android N og O

Android Nougat, som fortsat også kaldes Android N Developer Preview, lanceres i en sidste offentlig betaudgave i juli måned, hvorefter softwaren omkring en måned efter er klar til at blive udrullet først til Nexus-smartphones og -tablets efterfulgt af alle øvrige Android-producenter i de kommende uger og måneder.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies