Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android: Næsten hver anden har stadig Gingerbread

Android: Næsten hver anden har stadig Gingerbread

Der er ligeså mange Android-enheder der har Android 2.2 som Android 4.1 – Gingerbread er fortsat mest udbredt.

Oversigt over udbredelsen af de forskellige Android-versioner frem til og med 3. januar 2013.
Oversigt over udbredelsen af de forskellige Android-versioner frem til og med 3. januar 2013.

De nyeste tal fra Google, som viser udbredelsen af de forskellige Android versioner, viser der er fremgang for både Jelly Bean (Android 4.1 og 4.2) og Ice Cream Sandwich (Android 4.0), men Gingerbread er fortsat på næsten hver anden aktive Android-enhed.

Den nyeste opgørelse er lavet i en 14 dages periode, hvor sidste dag er 3. januar 2013. Det betyder også, at den skulle inkludere de telefoner, som har ligget under juletræet osv.

Den nyeste opgørelse viser også, at Cupcake (Android 1.5) ikke længere er på listen, sammenlignet med opgørelsen for november, hvor den var installeret på 0,1 procent af alle aktive enheder.

 - De fleste Android-brugere kører Gingerbread

Faktisk falder alle de ældre versioner, mens der er god fremgang at spore ved både Ice Cream Sandwich og begge Jelly Bean versioner.

I alt er en ud af ti aktive Android-enheder nu med Jelly Bean, dog er kun 1,2 procent med Android 4.2, som er den nyeste version.

Der er i øvrigt ligeså mange enheder, som har Froyo (Android 2.2) installeret, som der har Jelly Bean (Android 4.1). Så de gamle versioner er ikke sådan lige at udrydde rundt i verden.

Du kan se mere omkring opgørelsen her.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Christoffer 09-01-2013 13:11:22

Det kunne være sjovt at se en opgørelse hvor man havde isoleret nexus-modellerne. Android bliver ofte kritiseret for langsom opdatering, men det er jo hardwareproducenterne der halter. Jeg tror billedet vil være anderledes hvis man så på googles "egne" modeller.

0 0
Om brug af cookies