Android navngiver kommende version

Google Android 4.0 er i skrivende stund ved at være klar til flere og flere enheder, men imens navngives afløseren til Google Android 5.0.

Android navngiver kommende version

Der er ikke noget at sige til, hvis den almindelige forbruger med begrænset interesse for mobiltelefoner, bliver forvirret, når snakken falder på software-opdateringer.

Dengang man rendte rundt med en Nokia 3210/3310 var svaret hvis den ”frøs” m.m., at den trængte til en opdatering. Men nu kan man hver anden dag læse om diverse opdateringer, og Google Android har netop nu deres version 4.0 (Ice Cream Sandwich) på vej ud til diverse producenter – og dens afløser er også meldt klar i kulissen senere i år. Den vil få navnet Jelly Bean (og formentlig Android 5.0).

Men rodet bliver det først nu, for afløseren til Jelly Bean er nemlig også allerede navngivet. Ifølge Theverge.com så vil den få navnet Key Lime Pie.

Det passer også overens med at Google fortsætter med at kalde Android-versioner for dessertnavne. Key Lime Pie er en dessertspecialitet fra Florida, som består af en sprød tærtebund, med en blanding af limefrugt-saft, æggeblommer og sødet mælk.

Theverge.com er tippet omkring dette fra samme kilde, der sidste år tippede dem omkring ”Jelly Bean”, hvilket har vist sig at holde stik.