Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android Nougat rulles nu ud til HTC 10 og HTC One M9

Android Nougat rulles nu ud til HTC 10 og HTC One M9

HTC begynder nu udbredelsen af Android 7.0 Nougat til flere modeller i Storbritannien, mens andre områder, herunder Danmark, skulle være lige på trapperne.

HTC meldte for et stykke tid siden ud, at deres Android 7.0 Nougat-opdatering ville falde inden årets udgang, men det viste sig ikke helt at holde vand.

Men nu, et godt stykke inde i 2017, er HTC klar med den nye Android-version til HTC 10, 10 Lifestyle og HTC One M9. Det beretter AndroidPolice.

I et tweet fra Graham Wheeler, Chef for HTC’s produkt- og serviceafdeling, fortæller han, at Android Nougat for HTC 10 nu bredes ud, i første omgang i Storbritannien, men andre områder snart vil komme med på vognen.

Læs også: Nye billeder af HTC og LG's kommende smartwatches ude

Men andre HTC-brugere har ligeledes kunne fortælle om frigivne opdateringer til deres mobiler, og ejere af henholdsvis HTC 10 Lifestyle og HTC One M9 har allerede fået fingrene i opdateringen - begge dog britiske brugere.

Således skulle der altså ikke gå alt for lang tid, før vi også herhjemme får en opdatering at se, men tålmodigheden må da beholdes lidt endnu.

Udover de nævnte mobiler her, så vil også HTC One A9 få opdateringen inden for den nærmeste fremtid.

Se også: HTC lancerer glasmobilerne U Ultra og U Play

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies