Android og iPhone-mobiler bruges ens

Android- og iPhone-brugere er lige begejstrede for mobile nyheder og applikationer. Der er dog stor forskel på brugen af e-mail.

Android og iPhone-mobiler bruges ens

Ejerne af Android-mobiler og iPhones ligner hinanden utroligt meget – i hvert fald når man kigger på, hvad de bruger deres smartphones til. Det viser tal fra comScore og Compete, som eMarketer har analyseret.

80 procent af både Android- og iPhone-brugerne benytter mobilbrowseren til at læse nyheder på internettet. Når det drejer sig om brugen af applikationer, er tallene tæt på at være identiske – 82 procent af Android-brugerne og 83 procent af iPhone-brugerne benytter sig således af mobilapplikationer.

Ligheden gør sig også gældende ved ‘instant messaging’ som for eksempel Messenger eller Skype. Her er tallene henholdvis 46 procent og 43 procent.

Den eneste større forskel mellem Android- og iPhone-brugerne er brugen af e-mail.

87 procent af iPhone-brugerne benytter mobilen som mailklient, mens andelen af mailglade Android-ejere er 63 procent. Ifølge eMarketer er gennemsnittet for alle smartphone-brugere 70 procent.

Læs også:
Dette er Android

Opdateringer af emnet

Efterfølgende kom der nyt om emnet. mobilsiden har bragt sagen videre. 29/12/2009 blev historien fulgt op med artiklen om Android- og Apple mobiler bliver virusramt i 2010 – Læs mere her. Seneste nyheder om Smartphone kan du læse her..