Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android One kommer snart og nyt om Android L

Android One kommer snart og nyt om Android L

Googles nye initiativ Android One kan snart præsentere første telefon i serien i Indien

Der har været lidt stille på Android One-fronten, siden Google annoncerede, at de ville begynde på projektet, der skal give forbrugere i udviklingslande en fornuftig Android-oplevelse til en overkommelig pris, men startskuddet er tilsyneladende nært forestående.

Læs også: Android er dybt fragmenteret

The Economic Times fortæller, at de første eksemplarer af telefoner under Android One-projektet kan komme på gaden allerede fra næste uge i Indien.

Google har i Android One-projektet sat nogle minimumskrav til smartphoneproducenterne, så Googles Android-oplevelse bliver, som amerikanerne ønsker, men til gengæld vil Google hjælpe producenterne med markedsføring af telefonerne.

Android L til oktober

Android 4.4.4 KitKat vil være det styresystem, telefonerne fødes med, men en kilde siger til Economic Times, at Android vil blive opdateret til Android L i oktober.

Læs også: Google arbejder på børnekonti

Hvis den prognose holder stik, vil Android L altså også være klar til at blive læsset på andre telefoner inden alt for længe efter oktober, når opdateringen har været igennem de kanaler, der skal pille ved den først.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas Larsen 26-08-2014 19:01:57

Eftersom det er påkrævet af Nexus 9 kører Android 4.5 så tror jeg der er mulighed for at se det allerede i næste måned, medmindre de skyder udgivelsen af en ny Nexus Tablet til at stemme overens med en ny Nexus telefon.

1 1

Om brug af cookies