Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android-smartphones hittede i juni

Android-smartphones hittede i juni

Efterspørgslen efter Android-smartphones var ganske stor i juni måned. Otte mobiler på top 10 fra Mobilpriser.dk kører med Googles mobilsystem.

Det er Android-topmodellen Samsung Galaxy S II, som i juni måned blev den mest søgte og efterspurgte smartphone på prisportalen Mobilpriser.dk. Det viser den seneste opgørelse.

På top 10 er der kun to mobiler, der ikke har Android styresystem. Det er Apple iPhone 4 16 GB og Nokia N8 der befinder sig på henholdsvis anden og tiende pladsen.

Hitlisten afspejler hvad brugerne af Mobilpriser.dk søger og klikker på, og ikke nødvendigvis hvad der bliver solgt i butikkerne.

Top 10 juni 2011

1. Samsung GALAXY S II Se priser | Læs anmeldelse
2. Apple iPhone 4 16GB Se priser | Læs anmeldelse
3. HTC Sensation Se priser | Læs anmeldelse
4. HTC Desire S Se priser | Læs anmeldelse
5. HTC Desire HD Se priser | Læs anmeldelse
6. HTC Wildfire S Se priser | Læs anmeldelse
7. HTC Desire Se priser | Læs anmeldelse
8. Sony Ericsson XPERIA arc Se priser | Læs anmeldelse
9. Sony Ericsson Xpera X10 mini Se priser | Læs anmeldelse
10. Nokia N8-00 Se priser | Læs anmeldelse

Grundlag: Tallene er udarbejdet af Mobilpriser.dk, på basis af mere end 40.000 søgninger og kliks på produkter. Listen giver således et relativt præcist indblik i, hvilke mobiler danskerne efterspørger. I talgrundlaget indgår alle teleselskaber, samt alle produkter på markedet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

01-07-2011 17:06:29

Angående spørgsmålet om hvad folk køber, så kunne det være interessant at se hvad mobilbasens aktive brugere har som deres primære telefon.

Omkring nytår kom i med en meget forfejlet konklusion på hvad folk interesser sig for, baseret på jeres statistik. En månedlig afstemning derimod kunne give et bedre(men ikke super) billede på hvad læserne har, det kunne være sjovt at sammenholde med ovenstående liste.

Som Flasher skriver så er det formentlig en liste som fortæller meget lidt om hvad folk køber. Bortset fra iPhone4 så gætter jeg på at de fleste køber noget al.a HTC Wildfire/x10 mini eller billigere telefoner.

0 0
Cebastian 02-07-2011 02:43:45

håber da ikke de går billigere en x10 minis og wildfires - det ville da være direkte trist at købe sådanne 'smartphones' :)

0 0
01-07-2011 14:25:41

Tallene er udarbejdet af Mobilpriser.dk, på basis af mere end 40.000 søgninger og kliks på produkter. Listen giver således et relativt præcist indblik i, hvilke mobiler danskerne efterspørger

Jeg kender af god grund ikke jeres brugerbase, men man må antage, at den typiske bruger af Mobilsiden er en smule mere opdateret på mobil- og teknologiområdet. Ældre og kvinder er formentlig underrepræsenteret i disse tal.

Tallene afspejler formentlig mere hvilke nyere smartphones, der er i høj kurs, end den reelle popularitet blandt dansker, men det er ikke desto mindre en interessant nok liste.

0 0
jessie 07-07-2011 19:20:29

Jeg tror nu at alle mulige bruger mobilpriser.dk

0 0

Om brug af cookies