Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android tablets er ikke særligt udbredte

Android tablets er ikke særligt udbredte

Tablets med Android-systemet har ikke nær den udbredelse som kendes fra iPad.

Generelt går det godt for Googles Android-system som er større end Apples iOS i USA. Men særligt den gren af Android, som handler om tablets, og ikke smartphones, halter en hel del bagefter.

Ifølge en uofficiel beregning fra Phonearena.com er der kun omkring 1,2 millioner Android-tablets i brug på verdensplan til trods for de findes i mange afskygninger.

Til sammenligning har Apple solgt omkring 30 millioner iPads. Det skriver Amobil.no.

Beregningen er baseret på, hvor mange som har været på Android Market i perioden 24. juni til 1. juli 2011, med en Android-enhed med syv tommer skærm eller større.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

BloodweiserDK 01-08-2011 16:55:22

Jeg mener helt sikkert at android honeycomb vil være med til at øge salget af android tablets. Indtild videre har android tablets, som Samsung Galaxy Tab, mere eller mindre været en forstørret udgave af en android smartphone. Og ikke særligt imponerende. Google selv har jo udtalt, at android indtil nu ikke har været egnet som platform til tablets.

Til gengæld, vil der være langt for android på udvalget af apps, selv om det er i vækst. Jeg tvivler også på, at Android-enheder vil have nemt ved at arbejde sammen, som man ser det med iTunes, iPhone & iPad. Det ville bestemt være fedt at se, hvis google lancerede en iTunes-klon, der tilbød alle Googles tjenester kunne synkroniseres, som man ser det med iTunes. Problemet er bare, at de forskellige producenter kører hver deres show. Samsung har Kies, HTC har HTC-sync, LG har også deres egen software klient. Selv hvis jeg holdte alt mit isenkræm i HTC med android, tror jeg næppe jeg ville få ligeså meget ud af det, som mine Apple produkter.

Der er bestemt mange andre fordele ved android fremfor ios, men når det kommer til brugervenlighed og stabilitet, halter android stadig. (og ja jeg er apple-freak, hvis man skulle være i tvivl :) )

0 0
Jesper 01-08-2011 14:38:06

...det vil jo egentlig sige, at man har en mere eksklusiv smag, hvis man har en Android tablet?!?!
Jo færre eksemplarer der er af et produkt, jo mere eksklusivt er det jo!
Synd for alle de iFans, som lige gik og troede, at de havde en godt og eksklusivt produkt! Det viser sig jo, at det hverken er godt, eller eksklusivt!
At det sælger i store mængder, gør det jo ikke nødvendigvis godt. Det viser bare, at der er mange der vil nøjes! Og i og med, at det sælges i store mængder, ja, så kan det pr. definition jo ikke være eksklusivt, vel!?!?

0 0
Mikos 01-08-2011 14:26:16

Jeg er een af de få... :)

0 0
Kim Jørgensen 01-08-2011 10:58:17

Syntes artiklen giver et skævt billede da iPad har været ude i et år længere og på mange punkter er lidt mere helstøbt...Xoom(med 3.0) er jo først kommer på markedet for under ½ år siden...

0 0
Villiam 01-08-2011 14:28:35

nu skal du jo tænke på at sidens journalister er apple fanatikere, så derfor vil der altid blive set sådan på tingene. desværre. hvis man kigger på ios så er det jo utroligt forældet, hvor imod android næsten lige er blevet kendt. så selfølgelig vil den mere omtalte være størst, men den skal nok få en drastisk vending på et tidspunkt ;) vi har jo lige set hvordan det gik for giganten Nokia, der har været på toppen i mange år. nu er det apple. men android ligger lige i hælene på dem, så de skal nok komme ;)

0 0
Schwartz 01-08-2011 10:58:00

Ach SO!

Jeg tror det er et spørgsmål om tid. Nu er Android tablets på niveau med iPad2 på vej til at blive billigere end Apple produktet. Eksempler er Samsung Galazy Tab, Acer Iconia A500, Asys Eee transformer og der dukker sandsynlig vis flere op.
Hvad tror I? :-)

0 0
Villiam 01-08-2011 14:30:46

A500 er en fed tab :) og glæder mig til 3.1 kommer til den, så man kan bruge den fuldt ud :) men ja, jeg tror også stærkt på at apple vil blive en almindelig pad i fremtiden, og de andre tabs vil være mere med :)

0 0
Morten Jensen 04-08-2011 08:04:52

Jeg fik OTA opdatering til min A500 igår til 3.1

0 0

Om brug af cookies