Android-tablets tager markedsandele fra Apple

Tablets med styresystemet Android tager markedsandele fra de ellers alt dominerende tablets fra Apple.

Android-tablets tager markedsandele fra Apple

Apple har længe været førende på tablet-markedet. Den føring holder selskabet stadig, men tablets med styresystemet Android har i den seneste kvartalsrapport fra IDC, taget markedsandele fra Apple.

I tredje kvartal sendte Apple 27,8 millioner tablets ud til forbrugerne, hvilket svarer til 50,4 procent af alle tablets, der blev sendt på markedet, skriver Engadget.

I forhold til andet kvartal er det et tilbagefald for Apple, der den gang havde en andel på 65,5 procent af markedet.

IDC anslår, at årsagen måske skal findes i forbrugernes afventende holdning. Flere forbrugere har formentlig været afventede, i forhold til en kommende iPad Mini. En anden årsag kunne også være et øget salg af Googles Nexus 7 og Amazons Kindle Fire.

Med introduktionen af iPad Mini og 4. generation iPad, ser Apple dog ud til at have stærke kort på hånden, inden det vigtige fjerde kvartal, der dækker julehandlen.

Videre nyt om iPad

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek seneste nyt om temaet. mobilsiden har holdt fast i temaet. 1/11/2012 fik historien nyt liv med et indlæg omkring Apple frigiver iOS 6.1 beta til udviklerne – Den videre fortælling finde om emnet finder du her. Se også seneste nyt om temaet her.