Android-telefoner bruges fortsat mindre end iPhones

Ejerne af iPhones er mere aktive på nettet og ved brug af applikationer, end tilfældet er for brugerne på den konkurrerende Android-platform.

Android-telefoner bruges fortsat mindre end iPhones

Der sælges flere Android-telefoner end iPhones, men når man ser på forbruget, så bliver iPhones benyttet mere end Android-telefonerne.

En analyse fra Forrester af det amerikanske marked viser, at det overordnede applikationsforbrug fordeler sig med 89 procent på iPhone og 76 procent på Android-platformen.

Når det kommer til web-browsing svarede 91 procent af iPhone-brugerne, at de var på nettet fra telefonen mindst en gang hver uge. Tallet er 80 procent for Android-brugere.

33 procent af iPhone-folket har anvendt shopping fra telefonen inden for den seneste måned, mens Android stod for 24 procent, skriver Techcrunch.com.

I undersøgelsen deltog 13.000 iPhone-ejere og 15.000 Android-brugere.

Opdatering:

Sagen er ikke slut. Vi har fulgt op på tematikken. mobilsiden kunne ikke slippe historien. 20/8/2013 fik historien nyt liv med en sag med fokus på Analytikere: Så godt vil iPhone 5S og 5C sælgeKlik her for at åbne artiklen.. Tjek også seneste nyt om emnet her.