Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android telefoner vil have færre Google-apps præinstalleret

Android telefoner vil have færre Google-apps præinstalleret

Med Gmail og Google Play Store, følger en række mindre brugte applikationer som skal installeres, denne liste af påkrævede apps mindskes nu.

Hvis telefonproducenter ønsker at inkludere de nærmest uundværlige applikationer som Google Play Store og Gmail, så har det historisk været påkrævet at de skulle installere en længere liste af applikationer leveret af Google som blandt andet inkluderer Google Play Bladkiosk og Bøger.

Læs også: Google vil nedbringe batteriforbruget i Android M

Denne alt eller intet fremgangsmåde har sørget for at mange Google Play applikationer er blevet mere udbredt, men det kan være kilde til stor irritation at man får en ny telefon som indeholder en lang række applikationer som man ikke er interesseret i - og man kan ikke afinstallere dem.

Nu bliver listen af nødvendige applikationer som Google ønsker med i pakken, en smule mindre. Google Play Bøger, Google Play Bladkiosk, Google+ og Google Play Spil er nu ikke påkrævet længere - applikationerne findes stadigvæk, men skal installeres manuelt hvis det har interesse - præcis som det altid burde have været tilfældet.

Kilde: Engadget


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies