Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android-telefonerne kommer væltende i 2010

Android-telefonerne kommer væltende i 2010

I 2010 kan forbrugerne vælge imellem en bred palet af nye Android-mobiler. Priserne forventes at blive presset ned under 1.500 kroner.

Til næste år vil mere end 50 nye Android-mobiler blive sendt på markedet. Sådan lyder prognosen fra analysehuset CCS Insight, skriver Computerworld.

- "Der er så mange virksomheder, der har forpligtet sig til at producere enheder, at det ikke bliver svært at komme op på 50," siger analytiker Ben Wood fra CCS Insight.

Han mener, at de mange nye Android-telefoner vil resultere i, at priserne i første halvdel af 2010 vil komme under 1.500 kroner uden tilskud fra teleselskaber. Til gengæld vil der ikke være den store variation blandt telefonerne, lyder det ydermere.

HTC, Acer og Sony Ericsson har lagt planer

Flere af de store mobilproducenter har allerede annonceret ambitiøse Android-planer.

Acer vil eksempelvis lancere fem eller seks enheder i løbet af de første seks måneder af 2010. Inden for samme periode vil HTC lancere et tilsvarende antal, og CCS Insight forventer, at Motorola vil lancere mindst 10 forskellige modeller.

I løbet af første kvartal vil Sony Ericsson begynde at sælge sin første Android-telefon, Xperia X10, og det forventes at flere vil følge i løbet af året.


CSS Insight fortæller i øvrigt, at det ikke vil undre dem, hvis Google opkøber Motorolas mobil-division for at få sin egen hardware.

Læs også:
 - Android for begyndere

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies