Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android TV-boksen Nexus Player udgår efter kun et år

Android TV-boksen Nexus Player udgår efter kun et år

Præcist et år: Så kort tid fik den lille og prisvenlige tv-boks med Android TV, Nexus Player, lov til at være til salg i Googles webshop.

Hvis du vil have Android-styresystemet over på dit tv i et brugervenligt design optimeret til det store skærmareal, er den lille tv-boks fra Asus lavet i samarbejde for Google, Nexus Player, en god og relativt billig løsning.

Denne mulighed er dog nu væk, for den lille boks med Android TV og Google Cast-funktionalitet er netop udgået fra Google Store - webshoppen, hvor Google sælger Nexus-telefoner, Chromecasts og tilbehør.

I Danmark ankom Nexus Player i Google Store-webshoppen et halvt år senere end USA, og dermed har den lille, sorte boks kun været mulig at købe gennem Google i præcist et år.

Læs også: Google lancerer spillekonsol: Nexus Player

Normalt kan man ty til andre webshops i nogen tid, efter en vare er udgået, men der er ikke umiddelbart en eneste dansk forhandler, der har tv-boksen på lager længere, så det ser ud til at være et tidligt og endegyldigt farvel til Nexus Player fra ASUS.

Sidder du og er på udkig efter en enhed, der kan køre Android TV din fladskærm, er det værd at tage et kig på de to væsentligt bedre alternativer, NVIDIA SHIELD og Razer Forge TV, der dog også koster noget mere.

Læs også: Nu kan NVIDIA SHIELD Android TV købes i Danmark

Den nyeste tv-boks med Android TV som styresystem er fra kinesiske Xiaomi med modellen Mi Box, der blev lanceret ved Google I/O, er også værd at kigge nærmere på. Det er dog noget tvivlsomt, om den bliver mulig at få fingrene på her i Danmark.

Forrige artikel Næste artikel

Læs Mobilsidens debatregler her


Om brug af cookies