Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android Wear 5.0 Lollipop på vej med bedre design-muligheder

Android Wear 5.0 Lollipop på vej med bedre design-muligheder

Ny opdatering på vej til Android Wear, du kan nu overvåge batteriforbruget og få afviste kort tilbage.

Siden Android Watch blev lanceret har mange gået og ventet på nogle relativ simple men essentielle funktioner, nu ser det ud som om nogle af dem er på vej med den nyeste Lollipop opdatering. Her er hvad du kan forvente:

  • Telefon-applikationen får mulighed for at rapportere batteriforbruget på samme måde som den allerede gør med telefonen selv, og man kan desuden se hvor meget plads der bruges af de forskellige applikationer.
  • Der kommer endelig et API (Application Programming Interface) som giver udviklerne adgang til flere funktioner end i dag. Blandt andet vil man kunne vise vejr-notifikationer direkte.
  • Afviste kort vil nu kunne genetableres ved at swipe op. Der kommer en mulighed for at omstøde beslutningen, en feature som har været meget efterspurgt.
  • Sammen med lydløs-indstillingen når man hiver ned, kommer nu en mulighed for at justere lysstyrken med en “teater” og en “sollys” .tilstand som henholdsvis sænker og forhøjer lysstyrken.
  • Forbedringer til dem med nedsat syn, farve inversion og forstørrelse eksempelvis.
  • Ok Google menuen vil sorteres baseret på hvad du benytter mest

Så hvornår kommer denne opdatering, det vides ikke endnu. Der er ikke fastsat en dato men det forlyder at Google skyder efter en tidlig december lancering. Opdateringen skulle desuden ramme alle ure på samme tid så ingen føler sig snydt.

Kilde: Android Police

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies