Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android Wear opdatering ruller ud med interaktive urskiver

Android Wear opdatering ruller ud med interaktive urskiver

En ny opdatering til alle Android Wear enheder er på vej ud, den giver adgang til nye, interaktive urskiver og WiFi til LG G Watch R.

En ny Android Wear opdatering 1.3 er klar til at rulle ud hen over de næste par uger, til alle Android Wear enheder. En af de helt store forandringer, er muligheden for at interagere med urskiven med et simpelt, enkelt tryk som kan bruges til at vise yderligere information eller hvad der ellers måtte være passende for den urskive der benyttes.

Læs også: LG smartwatch rygtes med bedste opløsning hidtil

Eksempelvis kan man med en urskive der fokuserer på vejret, trykke en enkelt gang og få dagens vejrudsigt i yderligere detaljer præsenteret. Denne interaktionsform er i tillæg til double tap og swipes som allerede understøttes.

Funktionaliteten har været tilgængelig tidligere takket være finurlige tricks fra udviklernes side, men med denne opdatering bliver det en integreret del af Android Wear API’et så udviklerne ikke skal ty til alternative metoder.

Læs også: Samsung Gear S2 smartwatch: ny video kommer tæt på

En af de nye applikationer som udnytter opdateringen, er Bits Watch Face som viser en lang række cirkler med informationer som mail, vejr, fitness med mere, et enkelt klik på cirklerne, vil hente yderligere informationer.

WiFi til LG G Watch R

WiFi understøttelse kom til de fleste enheder for noget tid siden, men med G Watch R havde LG behov for mere tid idet de lovede at give uret WiFi understøttelse hen over sommeren.

Til stor glæde for ejere af netop dette smartwatch, kan det meddeles at med denne Android Wear opdatering der ruller ud de næste par uger, understøttes WiFi også på G Watch R.

Ny Together urskive

Med denne opdatering kommer også en ny urskive som specifikt er lavet til at man hurtigt og nemt kan sende beskeder, emojis, billeder og personlige beskeder til ens venner.

Er man ude og løbe kan man vælge at dele denne status med ens venner og familie, man kan kombinere op til 10 emojis i en lille besked, lave en hurtig lille tegning med fingeren eller sende et af sine 10 seneste billeder som vises som baggrundsbillede hos modtageren.

Kilde: Phandroid

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies