Android Wear skifter navn til Wear OS

Googles styresystem til smarture, Android Wear, skifter navn - fremover vil du kun finde Wear OS omkring håndleddet.

Android Wear skifter navn til Wear OS

Med en uge til årets højdepunkt for ur-entusiaster, Baselworld-messen i Schweiz, tager Google et skridt for at puste liv i sit styresystem til smartwatches. Android Wear styresystemet tager nu navneforandring og hedder nu Wear OS. Det oplyser selskabet på deres Wear-blog.

Google beskriver navneændringen som et skridt som et led i en større strategi. ”Vi annoncerer et navn som i stigende grad afbilleder vores teknologi, visioner, og vigtigst af alt, vores fokus på dem der bærer vores ure.”

Trækket kan også ses som en lille vitaminindsprøjtning i et marked for smartwatches som i stigende grad regeres af Apple og deres smartwatches.

Læs også:  Disse smartwatches får Android Wear Oreo

Udrulning i de kommende uger

Har du Android Wear ure, kan du altså forvente, at startup logoet vil se anderledes i de kommende uger.

Google præciserer ikke, hvorvidt nogle nye features eller funktioner vil følge opdateringen. I selskabets besked lyder det dog at ”Det her er bare det første spadestik indenfor de muligheder som wearables tilbyder og der er mere spændende fremskridt på vej”.

Se også:  Ticwatch S – Android Wear ur der overgår forventningerne [TEST]

Fortsættelse følger

Siden redaktionen kørte denne historie er der kommet nyt om sagen. mobilsiden fastholdt sit fokus på emnet. Allerede d. 26/2/2018 bragte vi nyt i sagen med en ny vinkling på emnet Ticwatch S – Android Wear ur der overgår forventningerne [TEST] – Det videre forløb i sagen finder du her. Absolut seneste nyt om temaet kan du finde her.