Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Android Wear udviklere snakker om app-udvikling til G Watch og Moto 360

Android Wear udviklere snakker om app-udvikling til G Watch og Moto 360

To Android Wear udviklere fra Google fortæller i et blogindlæg om udfordringerne ved at lave apps til armbåndsuret, og viser en simpel ide.

Android Wear bliver en betragtelig del af Googles I/O konference i år, og Google er allerede i gang med at vise udviklere vejen når der skal udvikles applikationer til de nye håndleds-gadgets.

Interne udviklere arbejder på at demonstrere og validere koncepter for apps til den nye platform, og de benytter en prototype på LG G Watch og Moto 360 til formålet.

I et blogindlæg af Roman Nurik og Timothy Jordan der er medlemmer af Googles Android Wear hold, beskriver de nogle af de udfordringer og tanker man skal gøre sig når man udvikler apps til et ur. Man skal blandt andet tænke meget på at spare på strømmen, prioritere notifikationer og desuden holde sig for øje at man har en skærm der ikke er meget mere end 140x140 pixels (i Motorola tilfælde 160x160 pixels).

I denne ombæring er der tale om en app der ganske simpelt kan hjælpe dig på gåturen med kontinuerligt at sende notifikationer hvis du er tæt på en officiel strækning og derefter simple retningsangivelser hvis du vælger at hoppe på ruten.

Applikationen kan desuden give dig et antal stop undervejs og en kort beskrivelse af din destination spredt over flere sider.

Det lyder ikke af meget, men det giver os lidt indsigt i, hvordan Google har i tankerne at applikationer skal udvikles til urene, hvilket naturligvis er betragteligt anderledes end til computere og smartphones.

Kilde: TechCrunch


Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies