Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Angry Birds: 350 millioner downloads - og det fortsætter!

Angry Birds: 350 millioner downloads - og det fortsætter!

Mobilspillet om de vrede fugle er en dundrende succes, og ser ikke ud til at være aftagende.

Rovio’s General Manager for Nordamerika, Andrew Stalbow, har netop afsløret at der har været ikke færre end 350 millioner downloads af Angry Birds siden spillets lancering i december 2009!

Hver eneste dag bliver der spillet mere end 300 millioner minutters gameplay af Angry Birds, så enhver udvikler må drømme om at være bagmanden bag den succes!

Men nu er det ikke kun spillet Rovio tjener styrende på, for på merchandise havde selskabet solgt 3 millioner figurer fra juni sidste år, men Stalbow udtaler at de sælger 1 million om måneden, ud over at sælge millioner af T-shirts hver måned.

Succesen kan ikke kun måles på iPhone iOS, for Rovio har udviklet spillet til: iPhone, iPad, Android, Mac, Windows, Chrome, Symbian, PlayStation Portable, PlayStation 3, Nook Color og WebOS.

Nu skal man selvfølgelig heller ikke glemme omkostningerne bag sådan et spil, for der er rigtig mange mennesker involveret, og jeg tør slet ikke tænke på udgifterne de har brugt på reklame!

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Per 18-09-2011 11:16:22

Man må da sige at de har ramt en guldåre :)

Gad dog godt at se statistikken for AB på Iphone VS Android, da det kunne være sjovt at se hvor mange som har hentet den på Android da det, ihvertfald i starten, var gratis der på, efter hvad jeg husker :)

0 0

Om brug af cookies