Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Angry Birds Space kommer ikke til Windows Phone

Angry Birds Space kommer ikke til Windows Phone

Spilproducenten Rovio har ikke planer om at udgive Angry Birds Space til Windows Phone.

Der er dårligt nyt, hvis du gerne vil prøve det nye Angry Birds Space og har en Windows Phone.

Spilproducenten Rovio har nemlig ikke planer om, at udgive Space-udgaven til Windows Phone. Det på trods af, at det originale Angry Birds, er en af de mest populære apps på Windows Marketplace netop nu.

Men det var ikke uden problemer Rovio fik udgivet det originale Angry Birds til Windows Phone. Microsoft måtte hjælpe til med, at få spillet gjort klar til Windows Phone.

Og arbejdet med at få gjort Angry Birds Space klar til Windows Phone er en dyr løsning, i forhold til hvor stor en markedsandel Windows Phone har, mener Peter Vesterbacka, der er chef for Rovios marketing. Han siger til Bloomberg:

“We want to be on all screens, but we have to consider the cost of supplying the smaller platforms. With Windows Phone it’s a lot of work to technically support it.”

Og derfor skal vi nok ikke forvente, at se Angry Birds Space på en Windows Phone.

Kilde: Bloomberg

Læs mere om Angry Birds Space der lige nu er ude til Android og iOS.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Alfix 26-03-2012 17:02:30

Saa kedeligt naar nyheder er forsinket og ikke upto date, men men....

Apropos Angry Birds, saa er det vel ogsaa begraenset hvor sjovt det lige er. Fable Table Golf til WP er mindste ligesaa godt om ikke bedre.

0 0
Henrik 23-03-2012 18:08:12

Men det ændrer ikke på, at det ikke ligger lige til "højrebenet", at gøre det. De vil være nødt til at skrive en del kode om. Men med de penge Rovio har tjent på de tidligere titler, har de sikkert resourcer nok til at lave en port uanset hvad.

0 0
Rene 26-03-2012 00:50:17

Uden tvilv. Men kan det betale sig... Nej har de vuderet.

0 0
Henrik 26-03-2012 08:48:04

Lad os nu se. Jeg tror nu godt det kan betale sig for dem. Men mon ikke Symbian versionen kommer først, ligesom sidste gang.

0 0
Henrik 23-03-2012 14:59:59

Det kan lyde absurd, men forklaringen er ret enkelt.

Rovio udvikler deres spil i C++, som er det sprog de fleste udvilker i. Problemer er, at Windows Phone ikke understøtter C++. Man er nødt til at anvende C# og Silverlight, mao. man kan ikke programmere native til Windows Phone. Endnu ihvertfald.

iOS, Android (fra 2.2 og op), Symbian/Qt og Meego understøtter alle C++ direkte. Det er også derfor disse platformer altid får Angry Birds før Windows Phone, da det er relativt let at porte fra een C++ platform til en anden.

0 0
D. Jensen 23-03-2012 16:13:22

Eftersom de fleste udvikler i C++, så vil jeg mene at det er lidt selvforskyldt at WP halter med at få lignede apps fra iOS/Android. Når de fleste ikke orker at bruge resourcer på at udvikle i et andet sprog, istedet for at porte.
Det er da en skam, synes jeg.

0 0
Henrik 23-03-2012 18:06:26

Det er ikke alle udviklerne der har resourcerne til at porte til alle platforme, og må derfor prioritere.

Nu når snakken falder på Rovio, skulle man mene at de har resourcer nok ;-)

Det med C++ er stadig rigtig, og kan meget vel være forklaringen som jeg nævnte. MEN jeg tror, at Rovio nok skal komme med en WP version også. Det tager nok bare lidt længere tid.

0 0

Om brug af cookies