Anmeldelse: eTilbudsadvis HD til iPad

Ugens tilbud lige ved hånden - og i flot kvalitet på din iPad. Vi har anmeldt den populære app.

Anmeldelse: eTilbudsadvis HD til iPad

Leder du efter en handy app til at overskue og planlægge dit næste indkøb? Eller er du måske bare træt af de gammeldags trykte reklamer som flyder derhjemme?

I så fald er denne app helt sikkert noget for dig!

Så snart du åbner appen går der under tre sekunder, før du står med hele Danmarks tilbudsaviser ved hånden.

Som en start har du overblik over alle aktuelle tilbudsaviser, og der er næsten alt hvad hjertet begærer.

Du kan så efterfølgende vælge at specificere din søgning, ved at vælge en bestemt omfangsradius på dine tilbudsaviser, og der vil hermed kun komme tilbudsaviser inden for 10 kilometers afstand, 5 kilometers afstand osv.

Når du hernæst vælger en tilbudsavis som du finder interessant, tapper du blot på forsiden af den specifikke avis’ ikon og herefter har du hele tilbudsavisen tilgængelig og kan nemt bladre rundt ved at ”swipe” til højre og venstre med fingeren.

Teksten og billederne i avisen er forholdsvist skarpe, og ved at dobbelt-tappe på skærmen, zoomes der endnu skarpere ind.

Forneden i hovedmenuen er der udover selve tilbudsaviserne tre smarte funktioner. Tre funktioner som kun gør eTilbudsavis endnu bedre.

”Søg efter tilbud”
Her kan du hurtigt indtaste en ønsket vare og finde forskellige tilbud.

”Top 25 tilbud”
Viser de 25 bedste og billigste tilbud på det givende tidspunkt.

”Find butik”
Her får du et overskueligt overblik over de nærmeste butikker som fører eTilbudsavis, og du kan oven i købet få en rutevejledning til butikken ved hjælp af det integrerede google maps. Fantastisk!

Et minus er dog at man ikke kan se åbningstider på butikken, men som regel kan man til gengæld finde åbningstider på for- eller bagsiden af tilbudsaviserne.

eTilbudsavis HD er gratis og fylder 3 MB.

Efter at vi her på redaktionen har testet app’en, er vi kommet frem til den klokkeklare konklusion, at eTilbudsavis HD til din iPad er uundværlig, hvis du gerne vil finde de billigste varer i butikkerne og dermed spare en masse penge i længden.

Dog har den enkelte mangler, men ikke noget man lægger mærke til.

Vi har givet appen 4 ud af 5 stjerner.

Etilbudsavis

E-tilbudsavis findes også til iPhone og Android.