Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Anmeldelse: iPad 2 er den eneste tablet på markedet

Anmeldelse: iPad 2 er den eneste tablet på markedet

Den første anmeldelse af iPad 2 er fyldt med rosende ord, men konkluderer at iPad-brugere ikke behøver skifte.

Det amerikanske onlinemedie Engadget har, som de første, testet Apples iPad 2, og Apple kan bestemt være tilfredse med anmeldelsen.

Engadget skriver at iPad 2, i forhold til funktioner og features, er den eneste tablet på markedet, og at konkurrenterne ikke når Apples nyeste tablet til sokkeholderne.

Testeren fastslår at han ellers gerne ville have ment det modsatte, men at iPad 2 bare er så meget bedre end for eksempel Motorola Xoom og Samsung Galaxy Tab.

Konklusionen er dog at ejere af den første generation af iPad ikke nødvendigvis behøver at skifte - medmindre man ikke kan undvære kameraer på begge sider.

Du kan læse hele Engadgets anmeldelse her...

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

vonGoldschmidt 10-03-2011 22:17:41

Tja det er måske flueknepperi, men de skriver jo faktisk, at det føles som om, at Ipad2 er den eneste tablet på markedet.

Der er vel forskel på, at sige, "at det er den eneste" og, at den "føles som værende den eneste"

Men som sagt, det er sq nok flueknepperi :)

"As much as we'd like to say that something like the Xoom has threatened Apple's presence in this space, it's difficult (if not impossible) to do that."

Det er rigtigt, især fordi Apple har First-Mover fordel lige på denne her type tablets. Desuden, så udsender Apple også kun én tablet om året, dvs. de kun skal fokusere på denne ene og kan derfor gøre den ekstra nice.
Pga. Android skal de andre firmaer konkurrere indbyrdes, og derfor skal de jo have sendt deres tablets ud i god tid, hvorfor jeg tror, at de ikke lige få gennemtestet dem helt. Især nu her i starten, hvor det gælder om at få first-mover fordel.

Men det egentlig også lidt sjovt, at man (alle) bliver ved at sammenligne Android tablets med IpadX.
Altså det giver jo fin mening, men alligevel så tror jeg, at dem som køber Ipad i forvejen har Iphone, mens dem som køber Android-tablet har en Android-telefon. Så for dem/os er sammenligningen i princippet ligegyldig, medmindre de absolut vil pege fingre etc.

0 0
Shawn S. Ø 11-03-2011 23:29:54

Jeg har faktisk en Android mobil og har da også haft en iPad så den holder ikke helt stik. Men fanboys på begge sider holder sig nok til de respektive OS.

Jeg vil bare gerne have det der passer bedst til mig og så er mærket ligegyldigt

0 0
vonGoldschmidt 12-03-2011 22:28:31

Der er jo altid undtagelser :)
Præcis, mærket er for de fleste ligegyldigt, tror det afgørende er OS.
Er selv Fandroid og synes at Ipad2 er meget appellerende og har nogle fede specs, men iOS holder mig væk, da jeg gerne vil kunne blive i Android-universet (man kunne selvfølgelig prøve at lægge Honeycomb på Ipad2)

0 0
Joddler 10-03-2011 21:06:35

Det skal også lige nævnes at Engadget også skriver:
[Citat]Is the iPad 2 a perfect product? Absolutely not. The cameras are severely lacking, the screen -- while extremely high quality -- is touting last year's spec, and its operating system still has significant annoyances, like the aggravating pop-up notifications

Egentligt utroligt de kan give produktet karakteren 9/10 med de ord, plus skærmen er noget ringere end flere andre tablets + ingen SD kort!??

0 0

Om brug af cookies