Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Anmelderne roser iPad Mini

Anmelderne roser iPad Mini

Vi har samlet et uddrag af de første amerikanske anmeldelser af iPad Mini. Trods den høje pris får den rosende ord med på vejen.

iPad Mini med Smart Cover (Foto: Apple)
iPad Mini med Smart Cover (Foto: Apple)

Apple forsøgte under præsentationen af iPad Mini flere gange, at gøre opmærksom på det ikke blot er en skrumpet iPad, samt fortælle den adskiller sig fra syv-tommer Android tablets. Men hvad siger anmelderne – vi har samlet et udpluk af de første anmeldelser.

 - Her er den nye iPad Mini

The Verge skriver, at Apple med iPad Mini forsøger at bekæmpe billige tablets, som eksempelvis Google Nexus 7 by Asus ved, at hæve barren for kvalitetsniveauet.

 - John G.: iPad Mini sætter konkurrenterne på plads

 - ”Det findes ikke et eneste produkt i markedet for 7 tommer tablets, som kommer i nærheden af det udseende og kvalitetsfornemmelse, man får med iPad Mini. Den er utrolig smuk,” skriver The Verges anmelder Joshua Topolsky.

Det slanke design, som faktisk er tyndere end på iPhone 5 er ifølge Joshua Topolsky også mere tyndt og let end godt er. Her roser han Nexus 7, hvor der er noget at holde fast i.

 - Google Nexus 7 - din næste tablet? (produkttest)

Tynd som glas

MG Siegler fra Techcrunch beskriver den tynde iPad Mini, som om man blot holder et stykke glas i hånden.

iPad Mini er også blevet slanket i bredden, hvilket kan øge risikoen for fejltast, det har Apple forsøgt at kompensere for med en software-funktion, som gør, Minien kan skelne mellem om du holder den i din hånd, eller du vil betjene den.

Dog er MG Siegler, som normalt er meget positiv overfor Apple-produkter, ikke helt oppe at ringe over iPad Mini og erkender den ikke er et perfekt produkt. Hans begrundelse er skærmen, som ikke er en Retina-skærm. iPad Mini har en pixeltæthed på kun 163 ppi, hvor konkurrenten Google Nexus 7 har en ppi på 216.

 - Apple iPad Mini har ikke retina-skærm

iPad Mini vinder dog over Nexus 7 når det gælder kontrasten, lysstyrken og måden farverne fremstår på, ifølge Techcrunch anmelder.

God batteritid

Walt Mosberg, som er anmelder for Wall Street Journal, har udsat iPad Mini for en stor batteritest, hvor den havde batteri til en time mere end Amazons Kindle Fire HD, mens batteriet på Nexus 7 holdt 17 minutter længere.

Engadget har dog lavet en batteritest, med et modstridende resultat. De får en batteritid på 12 timer og 43 minutter, hvilket er noget højere end de 10 timer Apple lover.

Engadget er generelt positive overfor iPad Mini, som ”er den bedste tablet Apple har lavet,” ifølge Engadget.

Du kan læse de fulde anmeldelser fra The VergeTechcrunchEngadget og Wall Street Journal.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Zeb 01-11-2012 16:07:45

"Praktisk talt alle anmeldere er generelt glade, men pointerer den høje pris og dårlige skærm som værende skuffende."

Så kort kunne artiklen have været skrevet.

0 0
Footiefan 01-11-2012 20:32:54

Nåhh... Så spring den dog over :-)

0 0

Om brug af cookies