Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Annoncering på mobilen

Annoncering på mobilen

I fremtiden bliver det almindeligt at annoncere og reklamere på mobiltelefonen. Nokia er klar med to løsninger til formålet.

Meget tyder på, at mobiltelefonen bliver stedet, hvor man vil annoncere i fremtiden. Den tendens har man fanget hos Nokia, som nu lancerer to nye løsninger, som skal gøre det lettere for mobiloperatørerne og indholdsleverandørerne at nå ud til nye kunder – direkte på deres mobiler.

De to nye løsninger hedder Nokia Ad service og Nokia Advertising Connector. Førstnævnte er udviklet til brede reklamebrancher. Denne løsning lanceres som det første sted i Europa i løbet af foråret. Resten af verden må vente til senere på året med at få løsningen at se.

Nokia Advertising Connector er udviklet med henblik på levering af annoncer, som er målrettet de enkelte forbrugere. Med den vil det også være muligt at levere annoncer, nyhedstjenester eller applikationer, der er tilknyttet det sted, hvor forbrugeren befinder sig på et givent tidspunkt.

Hvornår Advertising Connector rammer det Europæiske marked, ved vi ikke med sikkerhed. Men ifølge Nokia bliver det i løbet af 2007. I skrivende stund arbejder Nokia på nogle pilotprojekter, hvor løsningen bliver testet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies