Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   Antik telefon fra der var engang

Antik telefon fra der var engang

Der synes at være gået retro i den fra Tele Call Danmarks side, der nu er ude med Vintage 20, en telefon, der vækker minder fra gamle dage.

Hører du til en af dem, der stadig synes fastnettelefoner er et hit, og det har sin egen charme? Hvis ja, så kan du roligt læse videre.

Det fynske selskab Tele Call Danmark har netop nu lanceret en spritny antikagtig telefon. Designet og formerne er efter ergonomiske foreskrifter. Tanken bag denne telefon, er at den skal tilgodese seniorernes behov.

Selskabet bag designet af Vintage 20 er Brondi, som har ønsket at bevare drejeskiven, dog er der i stedet små trykknapper i de små huller, hvor man tidligeren satte fingeren ind for at ringe op.
Selve røret er udformet ergonomisk korrekt, så denne ligger godt i hånden.

Nu skal det dog ikke forstås sådan, at telefonen ikke appellerer til de unge heriblandt teenagere. I testningen af denne telefon har man nemlig hørt udtalelser fra de unge a la "telefonen giver en fornemmelse af ro og tæthed, en følelse af at være i sammen rum".

Vintage 20 kan erhverves i farverne sort og hvis, og desuden kan man få taster, der er guldfarvede samt messingringe i sammenføjningerne. Det er endvidere muligt at indstille styrken af ringetonen. Desuden kan man også ringe det nummer op, som man sidst har haft ringet til ved at trykke på telefonsymbolet.

Prisen for denne retrotelefon er 525 kroner.
Læs mere: http://telecall.dk/Retro-telefoner.html

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies