Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   App downloads steg med 11 procent sidste kvartal

App downloads steg med 11 procent sidste kvartal

På blot et kvartal er antallet af downloads hos de fire største App Stores steget med 11 procent og indtægter med 9 procent.

Ifølge data fra Canalys er antallet af kombinerede downloads fra de fire største app stores (Google Play, Apple, Windows Phone og BlackBerry World) steget med 11 procent fra fjerde kvartal 2012 til første kvartal 2013.

 - Google har fjernet 60.000 applikationer fra Google Play store

Mere end 13,4 milliarder downloads er foretaget og indtjeningen er steget med 9 procent til 2,2 milliarder dollars (cirka 12,5 milliarder kroner).

Selvom download af applikationer fortsat er populært i både USA og Europa, kom den største vækst fra spirende markeder som Sydafrika, Brasilien og Indonesien. Men ikke overraskende er betalings-apps mest benyttet i de mere etablerede områder.

Apple App store er mest profitabel

Apple og Google er sværvægtere i denne kategori, men har tilsyneladende hver deres force. Apples App store står for 74 procent af de samlede indtægter og er altså den mest profitable, imens Google Play store står for det største antal downloads med en andel på 51 procent.

Kilde: Boy Genius Report

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies