Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   App-fejl æder batteriet på din smartphone

App-fejl æder batteriet på din smartphone

En fejl i nogle applikationer betyder, at batteriet i din smartphone drænes hurtigere end ellers.

Mobilproducenterne har ikke de senere år taget hensyn til batteriet i smartphones og tablets, det har i stedet for handlet om at booste specifikationerne mest muligt.

Men det kunne tyde på, at der nu kommer mere fokus på batteriet. Det skriver Computerworld.dk.

På Google I/O blev der i sidste uge talt om, hvordan der kan optimeres på strømforbruget hvis software designet er rigtigt.

Det blev blandt andet fremvist, hvordan udviklerne, ved at tænke sig en ekstra gang om på software-designet på applikationen Pandora, kunne få stor gevinst på batteriforbruget. Det skriver H Developer.

Helt konkret kunne en teleoperatør se, at applikationen brugte alt for meget energi da den ikke spillede optimalt sammen med den måde UMTS og LTE er skruet sammen på i forhold til dataoverførsler. Modemmet i telefonen bør gå i strømspare-tilstand efter 10 sekunder, men i hvis applikationen konstant sender og modtager data, så når denne tilstand aldrig at blive aktiveret. Se eksemplet cirka 23 minutter inde i nedenstående indslag.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Aga TestTester 24-05-2013 20:27:36

test1

0 0
Søren 24-05-2013 13:56:13

Jeg havde samme problem med HD Widgets, det drænede mit batteri på et par timer på grund af en fejl i app'en. Endte med at jeg afinstallerede det og har ikke brugt det siden.
Den slags fejl er ekstremt svære at tilgive.

0 0
Aga TestTester 24-05-2013 20:28:11

test

0 0
Anders W 24-05-2013 10:00:41

Deres nye app æder i hvert fald batteri som en sindsyg. Spotify gjorde på et tidspunkt det samme selvom den ikke var i brug (men stadig åben). Dette har de dog senere fået fikset.

0 0

Om brug af cookies