Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   App fra Sommerland Sjælland

App fra Sommerland Sjælland

Går turen forbi Sommerland Sjælland denne sommer, så husk download den nye Fidy Guide til enten iOS eller Android.

Sommerland Sjælland har fornylig lanceret applikationen Fidy Guide, der skal være med til at styrke oplevelsen af at besøge forlystelsesparken.

Applikationen skal give dig en service og kan bruges både før, under og efterbesøget i Sommerland Sjælland.

”Vi har længe været frontløbere i forhold til at bruge mobilen i forlystelsesbranchen, og derfor var det oplagt, at vi sprang ind i smartphones, som mange efterhånden har på sig alligevel. App’en giver os også mulighed for at samle alle vores øvrige  mobilaktiviteter og gøre det ekstra nemt at bruge for gæsterne”, forklarer idémand og direktør for Sommerland Sjælland Kåre Dyvekær.

Med Fidy Guide kan du blandt andet; se kort over nærmeste toilet, madsted og aktivitet, se vejret i Sommerland Sjælland lige nu, lave personligt scorecard til minigolf (og dele på Facebook), lave personlige rekorder og meget andet.

Du kan downloade Fidy Guide gratis i App Store og i Android Market, og det tilhørende Fidy Spil kan downloades her til iOS-enheder og til Android mobiler her.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

14-07-2011 17:18:37

Navnet på guiden er inspireret af Sommerland Sjællands maskot, Fidy, og derfor er det blevet til Fidy Guide.

Sommerland Sjælland er langt, det har 'æ' med, som kan være bøvlet for nogle, og i stedet skulle fidy guide meget gerne komme frem - også på android, når du søger på Sommerland Sjælland?

Men lad os endelig høre, hvis du har andet på hjerte, da det jo også er et nyt produkt for os i Sommerland Sjælland.

Lone Havmand
Sommerland Sjælland

0 0
Anders 14-07-2011 12:29:24

Fint med en app til sommerland sjælland som vi har planlagt at besøge denne sommer. Men hvad sker der lige for navnet? Fidy Guide hedder det i Android market. Det gør det ikke nemt at lede efter!

0 0

Om brug af cookies