Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   App gør din iPhone til en babyalarm

App gør din iPhone til en babyalarm

iPhones og iPod Touch bruges tit af forældre, til at holde børnene rolige. Så det var vel kun et spørgsmål om tid før der også kom en app der kan bruges som babyalarm.

Evoz App har netop sendt deres applikation, Evoz Baby Monitor, ud i Apple's App Store. Applikation har det formål at bruge din iOS-enhed til at overvåge og spore dit barns sovevaner med.'

Applikationen gør din iOS-enhed til en modtager-enhed til babyalarmen. Indtil videre er Evoz app kun software baseret, men de har også planer om at producerer deres egen babyalarm, som kan holde dig forbundet til iPhonen, iPad'en eller iPod'en via WiFi.

Foruden at fungerer, som en almindelige babyalarm vil du også kunne se hvor mange gange dit barn har grædt i løbet af natten - ligesom den selvfølgelig også kan forbindes til Facebook og Twitter.

Du kan downloade Evoz Baby Monitor gratis i App Store.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Slaraffenland 14-07-2011 12:46:21

Når jeg tænker "babyalarm" ser jeg 2 enheder for mig; en sender og en modtager. Hvis ens iOS enhed alene fungerer som modtager, kan man vel næppe kalde det en alarm. Desuden er app´en ikke ret meget bevendt for dem som "kun" har en iPhone. Hvem ville undvære sin telefon i dagtimerne, mens ungen sover??

0 0
David 14-07-2011 19:07:01

Du har ret, jeg har dog haft en anden (og bedre) babyalarm app, og det er faktisk meget rart når man er ude, og ikke har den rigtige alarm med, så ryger kærestens iPhone ud i barnevognen, og så ringer den op til mig, når sønnen græder.

0 0
Slaraffenland 15-07-2011 11:26:36

Det giver også mere mening, når der kommer en modtager-enhed ind i billedet. Egentlig ret smart med telefonopkaldet.... i princippet kan den også bruges som tyverialarm, hvis man kan undvære en telefon.

0 0

Om brug af cookies