Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   App hjælper folk til at dyrke motion

App hjælper folk til at dyrke motion

En ny dansk iPhone-applikation skal gøre det nemmere for folk, at få dyrket motion med andre i en travl hverdag.

Vi er vokset op med, at dyrke sport i en klub eller forening, men det kan være svært at få ugentlige træningstidspunkter og kampe til at passe ind i en travl hverdag.

En ny dansk iPhone-applikation skal hjælpe dig med, at få dyrket motion med andre i en travl hverdag. Det motiverer altid mere, at komme afsted med andre og være social samtidig.

Applikationen Splinx er et nyt socialt værktøj for sportsinteresserede. Du bliver forbundet med ligesindede i dit lokalområde.

Du skal oprette sports- og motionsaktiviteter, dermed kan andre tilmelde sig til eksempelvis en fodboldkamp du har arrangeret. Du kan ligeledes selv tilmelde dig andre brugeres aktiviteter.

 - ”Jeg tror at folk har en tendens til at arrangere størstedelen af deres sportslige aktiviteter sammen med venner, kollegaer osv. som de kender i forvejen, selvom de glædeligt vil lukke fremmede ind i kampen. Med Splinx giver vi brugerne et værktøj til nemt, at invitere folk udefra og dermed fylde de tomme pladser til kampen og møde nye mennesker,” siger Troels Nielsen, stifter af Splinx.

Splinx har allerede nu rundet de første par hundrede brugere i Danmark.

Applikationen kan downloades gratis i Apples App Store.

Du kan læse nærmere omkring Splinx på deres hjemmeside.

Forrige artikel Næste artikel
Læs Mobilsidens debatregler herOm brug af cookies