App til iPhone vil revolutionere din tv-oplevelse

Peel giver dig en personlig programguide på din iPhone, og forvandler den samtidig til en intelligent universal-fjernbetjening.

App til iPhone vil revolutionere din tv-oplevelse

De fleste af os er slaver af programguiden på fladskærmen eller harddiskoptageren, men ofte kan det være mere end svært at overskue de mange kanaler, og vi har jo alle vores yndlingsprogrammer alligevel.

Det har skaberne af iPhone-applikationen Peel forstået.

Gutterne har lavet en personlig programguide, som du altid har adgang til via din iPhone eller iPod Touch.

Du tilføjer simpelthen de tv-serier, som du synes om, og Peel fortæller dig, hvornår de kommer på tv – og minder dig om det

Ideen er, at applikationen skal lære dine præferencer at kende og dermed servere dig for en smartere og forenklet tv-oplevelse.

Ideen stopper nu ikke her. Snart kommer en hardware-tilføjelse, der gør iPhone i stand til at styre din kabel- eller satellitboks samt andet udstyr som dit tv og dvd- og Blu-ray-afspillere. Det betyder, at du ikke behøver finde fjernbetjeningerne frem på kaffebordet, men kan styre det hele fra din lommegadget.

Indtil videre ser det ud til, at Peel kun virker i USA, men vi krydser fingre for at konceptet snart finder vej til disse breddegrader.

Den videre fortælling

Siden vi publicerede artiklen er der kommet nyt i sagen. mobilsiden gik videre med historien. 6/12/2010 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med fortællingen Overlever iPhone 4 i kulden? – Læs her. Vi følger op på temaet. Læs de seneste nyheder her.