Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   App til taxi-bestilling

App til taxi-bestilling

Nu kan du med en ny applikation bestille en taxi - hvis du altså bor i Storkøbenhavn.

Nu er det slut med telefonkøer til taxiselskabet. I hvert tilfælde, hvis du bor i Storkøbenhavn og ejer en iPhone.

Det københavnske taxiselskab Amager Øbro Taxi har nemlig lavet en applikation, der giver mulighed for at bestille en taxi uden om telefoncentralen, ved blot at åbne applikationen og trykke “Bestil taxi”.

Befinder du dig uden for Storkøbenhavn bruger applikationen telefonens GPS, og giver dig nummeret på det nærmeste taxiselskab.

Du kan bestille en taxi til der, hvor du befinder dig, eller selv indtaste en adresse. Når en taxi accepterer din bestilling, vil du på et kort kunne se, hvor vognen befinder sig.

Berlingske Apps har prøvet applikationen - læs deres omtale her.

Taxi Danmark applikationen kan hentes her.

Vær opmærksom på, at der i Android Marked også findes en app med navnet Taxi Danmark. Det er dog ikke omtalte applikation, men i stedet en app, der giver dig nummeret på nærmeste taxiseselskab.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Thomas 02-09-2011 04:29:02

App'en kommer som Android i midten af September og kan i øvrigt allerede nu også hentes til iPad, hvor kortet kommer rigtig til sin ret.

0 0
Thomas 02-09-2011 04:27:42

Nu er app'en kommet i en ny og endnu bedre version, hvor man bl.a. kan forudbestille og se hvor mange taxier der er omkring en, hvis man er i et område der dækkes af centraler tilmeldt systemet. I Danmark er pt kun Amager-Øbo Taxi, men herudover kan app'en bruges i 7 andre lande, herunder hele Tyskland.

http://itunes.apple.com/dk/app/taxi-denmark/id450493835?l=de&ls=1&mt=8

0 0
Thomas 12-03-2011 09:56:14

Appen virker i hele Danmark. Har prøvet at trække pilen til Århus - der ringer den til Århus Taxa og på Bornholm ringer den bare til det lokale taxiselskab. I København går ind og bestiller i selskabets system uden om telefonkøren. rækker man pilen ned på fx. Hamborg eller Berlin så bestiller den også direkte hos de selskaber der kører der... det er sgu da smart...

cab4me er jo en simpel ringeapp. hvor man blot får hjælp til at finde et taxiselskab... Taxi Danmark App'en hjælper dig også til at vide hvor du er...

0 0
Lowkey 23-02-2011 03:43:03

Cab4Me var en af de allerførste Android apps og den findes også til iOS.
Hvorfor kan de danske selskaber ikke bare hoppe på den?

0 0
Villiam 22-02-2011 22:50:58

det så sige at man også kan bruge det på bornholm ? da al taxa kørsel her ovre jo forgår igennem kbh alligevel.

0 0

Om brug af cookies