Mobilsiden.dk  /   Nyhedsoversigt  /   APP TIP: Sommeraftenerne er ideelle til Geocaching

APP TIP: Sommeraftenerne er ideelle til Geocaching

Der er ingen grund til at sidde inde foran computeren eller mobiltelefonen nu det gode vejr er her. Tag telefonen med ud og tag på Geocaching.

Det gode vejr er kommet til Danmark, og det skal da udnyttes med en masse udendørsaktiviteter. Og der er selvfølgelig også en aktivitet, som indbefatter din smartphone.

Det er Geocaching, som på dansk er en slags skattejagt. Det går kort og godt ud på, at du benytter telefonens GPS til at finde frem til en skat. For at gøre det hele nemmere findes der selvfølgelig en applikation til det, som til alt andet. Nemlig applikationen Geocaching.

Geocaching findes i en gratis version til iPhone, som kan finde frem til de tre “skatte” der er tættest på din GPS-position, den fulde version koster 59 kroner kan finde alle skatte.

Til Android kan du finde applikationen her, for cirka 52 kroner.

Sådan virker Geocaching applikationen

Geocaching virker sådan, at du kan se hvor der ligger “skatte” begravet i nærheden af hvor du er, hvorefter du så bliver guidet hen til skatten via applikationens kompas m.m.

Applikationen giver adgang til mere end 1,2 millioner “skatte” rundt om i verden, så der er ingen undskyldninger for ikke at gå på jagt.

En sjov idé er tit, måske at bytte tingene ud, som ligger ved de forskellige skatte eller et brev, det gør det sjovere for dem der kommer efter dig også.

Husk dog at forbered børnene på, at det ikke er ting som en Nintendo DSI der er “skatten”.

God skattejagt og god sommer.


NB: Du kan også tage på skattejagt med en hvilken, som helst anden mobiltelefon med indbygget GPS. Du kan søge hjælp på siden her, hvor skatten ligger i forhold til hvor du bor, er på ferie eller andet.

Forrige artikel Næste artikel

Få notikationer:

Læs Mobilsidens debatregler her


Kommentar

Heine 10-05-2011 16:24:39

Når i nu er inde på emnet kan man få en introduktion til 'sporten' på denne side: http://www.geocachingdanmark.dk/

Har geocachet i et par år nu og også brugt diverse mobil programmer, men holder nu fast i min håndholdte GPS :)

0 0
DX 10-05-2011 15:27:26

c.geo kan også flyttes til SD kortet

0 0
Mikkel Andersen 10-05-2011 15:27:00

Det var ikke meget for sent jeg var på den. Men nu giver jeg så til gengæld et link: https://market.android.com/details?id=carnero.cgeo

0 0
Mikkel Andersen 10-05-2011 15:25:45

c:geo er også ganske hæderligt og vigtigst af alt gratis. Det lader en søge efter caches i et bestemt område hjemmefra hvilket er meget smart da mange caches ligger i områder hvor der ikke er 3G dækning. Man kan dog også godt søge mens man er på farten. Man skal dog huske at logge ind på en af geocachingsiderne ellers er koordinaterne ikke rigtige.

0 0
DX 10-05-2011 15:25:08

c:geo er gratis fuld version til android, den er på dansk og forbedres, vedligeholdes & udvikles flere gange ugentligt, der er forum både på www & på facebook, har selv brugt denne app. i 10 måneder, den kan absolut anbefales

0 0
Daniel Jørgensen 10-05-2011 22:38:04

Dejligt med nogen der kan komme med lidt app tips til android..

Mobilsiden vil jo tilsyneladende kun til iPhone..

Til grin ..

0 0

Om brug af cookies