App udviklere blacklister Huawei telefoner

Udviklere af appen VLC blacklister nu Huawei telefoner, så de ikke længere kan hente appen på Play Store. Læs her hvorfor.

App udviklere blacklister Huawei telefoner

Huawei laver fremragende telefoner. Se bare vores anmeldelse af P20 Pro her. De stormer fra på smartphone markedet og er blandt de allermest populære her i landet. Men det er ikke noget nyt, at de er plaget af en meget aggressiv strømstyring, som kvæler apps, der ikke er Huaweis egne. 

Det er også et emne vi tidligere har beskrevet i denne artikel:

Sådan får du styr på Huawei telefoners strømstyring [TIP]

Men selvom man gør som i artiklen ovenover, så kan man desværre stadig opleve problemer med, at apps bliver lukket ned i tide og utide. 

Nu har udviklerne bag en af de mest populære videoafspilnings apps fået nok. Det er VideoLAN, der har udviklet appen VLC, som mange af os nok kender til. De har nu gjort så ingen Huawei telefoner længere kan hente VLC appen, netop pga. den voldsomme strømstyring. Baggrundsafspilning i VLC appen bliver nemlig afbrudt, fordi telefonen lukker den ned. 

Det har betydet at VLC har fået en masse dårlige anmeldelser på Play Store, fordi brugere mener det er en fejl i appen. Men efter VideoLAN har undersøgt det nærmere, viser det sig at disse brugere alle har en Huawei telefon. Derfor har VideoLAN valgt at blokere downloads fra Huawei telefoner.

Det er en voldsom beslutning fra VideoLAN’s side, men på en måde også ganske forståeligt. Desværre kommer Huawei ejere nok ikke til at kunne hente VLC på Play Store, før Huawei ændrer deres måde at styre baggrundsaktiviteter i Android.

Læs også: Huawei giver 11 smartphones et kæmpe boost på op til 60 %

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Emnet følges op

Emnet kunne ikke ligge dødt alt for længe. mobilsiden fortsatte historien. 20/7/2018 fortsatte vi fortællingen med en artikel omkring emnet Kommende Huawei får måske et hul i skærmen til kameraet – Artiklen kan du læse her her. Tjek også seneste nyt om emnet ved at klikke her..